|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 823824825826827 832> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - ми затвориле продавниците
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК ... сум бил во голема заблуда ..... мислев дека е само глуп а оно бил МИЗЕРНО ГЛУП ........
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк Ова само шовинист може да го каже
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ............ ќе го честам секој еден кој ќе биде во можност да е смени плочата ........... или барем да го исклучи грамафонот ............
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..........ko klavir na navivanje po onoa saloonite na diviot zapad,......ne vredi i da pukash vo nego..vrti li vrti,...barem vo onoj so talichni tom.......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер ми помина времето со вас и ќе ми поминува и понатаму
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...............
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk... sdk...... e sakav nesto da kazam de
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК....inbox....inbox....inbox...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...ZNAEV deka nesto zaboravam
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - ми се згади денеска од полови органи, фекалии и дијагнози на политика
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...i mene isto,...ama ,samo od nekoi ...nedokvakani brainiaci!
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - фекалии се фекалии, реата е неподнослива... без разлика дали се од недоквакани или од преквачени Изменето од Анастеа - 19.Март.2010 во 01:45 |
|
Внеси реплика | страница <1 823824825826827 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |