![]() |
|
Ноќен живот или денско кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Автор | |
leptir ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Мај.2006 во 22:04 |
kazete mi sto e poubavo nokniot zivot ili denskoto kafe?
po kaficive niz makedonija. |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
по пријатно ми е денското кафе, но не е лошо малку и навечер да се шетне
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Se si ima svoj filing
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Мене ми е поубаво денското кафе, а и нокното зависи кај го пијам и како ми го свариле
![]() |
|
![]() |
|
devica69 ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 79 |
utrinskoto kafe u sabota ne bi go propustila, a vecernite iskacanja posebno me ispolnuvaat
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Ama i vecernite domasni zurki |
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Абе дома си дома. |
|
![]() |
|
Zavisi so koj si |
|
![]() |
|
![]() |
|
[
Zavisi so koj si
|
|
![]() |
|
ke si se guzvame doma |
|
![]() |
|
![]() |
|
Дома јаси таа, тивка музика, свекички и вино. Би било многу пиоубаво одколку да сум во гузва |
|
![]() |
|
ke si se guzvame doma
samo nemoj toa da go pravis kaj drugi doma bolje ke ti bide kaj tebe znaes na sto mislam neli?????????????/ |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
да
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |