![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 820821822823824 832> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк... аман бе нека кажи некој кој беше бројот за проверка на состојба на кредит на ВИП???
аман кажете побрзо... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ............ имам ПП апарати на лагер ... три килски ..........
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() Изменето од brza - 18.Март.2010 во 12:36 |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк.. леле само 35 денари сум имал кредит ![]() |
||
![]() |
||
|
sdk...ee,..ne mozam da ti go napunam !
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
хехехехе...... абе брза ме изнасмеа
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-а во Македонија мобилните оператори нудат ли опција за презаредиш туѓи мобилен со смс ??
Во Бугарија ја има одамна ваква опција
|
||
![]() |
||
|
„ презаредиш“????
![]() сдк... секоја чест на персоналот во мојата омилена кафана (Стари Град... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ......... поздрави и честитки на радио .... не тука ..........
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-да наполниш Изменето од емил - 18.Март.2010 во 12:49 |
||
![]() |
||
|
е... незнам брат за тоа дали го има...
ајде де , ќе ставам 100 денари кредит одручек ![]() |
||
![]() |
||
|
sdk,..pa i 35 dinari ne se malku
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сдк 35 ДЕНАРИ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 820821822823824 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |