|
Црвенковски барa ТВ дуел со Груевски |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За жал поделбите се видливи од авион. Дури и ТВ куките кој каде може да дебатира. Дали треба ТВ дуел? Нееее! Зошто ни е??? За да навиваме !!!Режии!!! Зарем малку ни е од оние ...те едни...те други...излезени на улица по 50 тина души. До кај стасавме луѓе мои. Се караме соседи, пријатели, роднини !!! За кого? За што???? за да си живеат господата ( та било Црвенковски, та било Груевски) како бубрег во лој додека нам ни растат каматите на сметките, не гулат и дерикожат на сите можни страни.
|
|||
Eraserhead
Сениор Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe Branko e kriv za poplavite,za snegot ,za sonceto,za dozdot,abe za se e kriv
Do tolku im e strav na vladeackava garnitura,nemaat so sto da napagaat,pa koristat "zrtvi" na tranzicijata so redovni penzii,plati itn,koristat "gospogi"(nakiteni so zlatni prstenja,ogrlici;brendirana obleka)so kravi itn;do tolku li gi uplase Branko so negovoto sekojdnevno krevanje na rejtingot? |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...retko chitam celi referati,..ama ovoj go dochitav!,...i stvarno e taka:....narodot ne go boli, ( barem ne do tolku da e opsednat so toa kako shto se ovie vmrovski papagali), za toa shto nekoj mu napravil,..tuku , toa shto sega mu go pravat...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
грујче можеби и ќе прифатеше нешто такво доколку имаше време ........ зафатен е човекот со отварање на тениски игралишта по руралните подрачја ..........
|
|||
Eraserhead
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Grujo ne izlaga na TV duel,toa neka bidi jasno.Pricinite na site ni se najdobro poznati:kako prvo vokabularot na Branko sprema toj na Grujo e 1000 pati posodrzaen,kako vtoro Branko ima samo argumenti,fakti i zboruva za segasnosta i idninata na Republika Makedonija,dodeka pak Grujo se pravda so minatoto na Branko,taka da nema svoj sopstven stav vo vrska so momentalnite problemi na MKD,za ekonomijata,za sporot so Grcija(barem jas nemam slusnato negov licen stav vo vrka po toa prasanje,ako e za NE,neka kazi slobodno i da prestaneme da se maltretirame vo vrska so toa dali ke vlezeme vo NATO,EU),za stecajnite rabotnici itn.Moe mislenje e deka toj ne zivee nitu vo segasnosta,nitu za idninata na Republika Makedonija.Covekot zivee vo nekoe dalecno minato,kade sto mu odgovara da "zivee",poreknuvajki eden dobar del od istorijata na Republika Makedonija kako eden od pogolemite primeri kako nasata azbuka,zosto avtomatski poreknuvajki go toj del od istorijata,toj gi poreknuva tatkovcite na makedonskata azbuka.
P.S.I bi sakal da kazam uste eden primer deka nema svoj sopstven stav,odgovarajki na veke dogovorenite prasanja vo "negovite" TV kuki:na sekoe prasnje toj odgovara so tranzicionite politicari ova,tranzicionite politicari ona .Pa drag Premiere,makedoskiot naro vas ve izbral da ja vodite ovaa drzava i vo momentov Branko i negovata partija e najmalku vinovna za losite odluki sto gi donesuvate i ste gi donesuvale. Pa non stop na pres konferenci se kazuva kako Branko gresel,kako bil kriv za poplavite,uste malku imam vpecatok deka ke bidi kriv i za vremeto. Pa jas mislam deka ne postoi bezgresen covek,a kamoli politicari,vklucuvajki gi i vladeackite.A mene najmalku mi preci sto Branko gresel vo minatoto(moe mislenje e deka ne e mozno namerno da ja "zapustil" Makedonija,zatoa sto najverovatno odlukite sto gi nosel , se cinele najdobro resenie za MKD vo toj moment.Ne veruvam deka nekoj bi ja unistuval sopstvenata zemja.),zatoa sto segasnite odluki na Grujo,jas, a i moeto opkruzuvanje gi imam oseteno na sopstvena koza. |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве ..ред редум ...наведи (ни) ги (имињата на) тие и такви „новинари„..кои тоа го можат...и умеат..овде и сега?
Инаку..секиден се околу него..и чинам..секидневно сум известен за сето она (што тој) нема намера да го прави..читано според „анализите„ на стручните тимови на Кутринскиот весниок ..и на оној де ...бесплатниот за (само) 5 денари..КОМПИР гледа месо вади „новинар..хаха хер Ѓеро бљб плп.
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби у Груевски не може да си дозволи да падне толку ниско... па да дискутира со пропалитет... Изменето од којсумјас - 18.Март.2010 во 06:35 |
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Grujo treba da izleze na duel no ne so Branko tuku so Makedonskite novinari i toa ne samo onie partiskite.Tuka treba da se dade otcet sto e sraboteno a sto ne e...
Jas licno kako simpatizer na ideite na VMRO DPMNE( ne na Ljupco, Grujo i neznam koj)baram od premierot da izleze i da odgovara na prasanja. A za ova so Branko nekako maka mi e od covekot ne mi e bas omilena faca... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovoj pa uste li ima nesto sto nedoiskazal, pa uste dueli bara 2001, 2003 do koga?
isvirkana gitara supelkaaaaaaaaaaa |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Совршено те разбирам....и тебе и на тие што бурекџијата ви е "врвно достигнување во новинарството".....
А грешиш и го потценуваш НАРОДОТ МАКЕДОНСКИ ....ако мислиш дека цел народ се пали на селските фори на дебелиот...впрочем се гледа по коментарите на тие што му дремат на skype, и по СМС - пораките кои му пристигаат, за што и каков аудиториум станува збор....
И по незнам кој пат ќе прашам....ЗОШТО ГРУЕВСКИ СЕ ПЛАШИ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ТВ ДУЕЛ....ЗОШТОООООО....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......... доколку мислеше на оние кои се јавуваат “ доброволно “ во емисиите како онаа на јанко или бумбар , дај те молам не биди смешен ......... убаво се знае дека по однапред подготвени списоци се јавуваат од режијата кај оние кои “ се јавуваат “ ........ нешто како во квизот кој сака да биде милионер ....... ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ ........
|
|||
Eraserhead
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja zaboraj mirka za vo vesnik |
|||
Eraserhead
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ke gi prekinuva tie sto ne mislat kako nego |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |