IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Црвенковски барa ТВ дуел со Груевски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црвенковски барa ТВ дуел со Груевски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 13:06
За жал поделбите се видливи од авион. Дури и ТВ куките кој каде може да дебатира. Дали треба ТВ дуел? Нееее! Зошто ни е??? За да навиваме !!!збунетостРежии!!! Зарем малку ни е од оние ...те едни...те други...излезени на улица по 50 тина души. До кај стасавме луѓе мои. Се караме соседи, пријатели, роднини !!! За кого? За што???? за да си живеат господата ( та било Црвенковски, та било Груевски) како бубрег во лој додека нам ни растат каматите на сметките, не гулат и дерикожат на сите можни страни.

Кон врв
Eraserhead Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eraserhead Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 12:32
Abe Branko e kriv za poplavite,za snegot ,za sonceto,za dozdot,abe za se e kriv
Do tolku im e strav na vladeackava garnitura,nemaat so sto da napagaat,pa koristat "zrtvi" na tranzicijata so redovni penzii,plati itn,koristat "gospogi"(nakiteni so zlatni prstenja,ogrlici;brendirana obleka)so kravi itn;do tolku li gi uplase Branko so negovoto sekojdnevno krevanje na rejtingot?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 12:27
...retko chitam celi referati,..ama ovoj go dochitav!,голема%20насмевка...i stvarno e taka:....narodot ne go boli, ( barem ne do tolku da e opsednat so toa kako shto se ovie vmrovski papagali), za toa shto nekoj mu napravil,..tuku , toa shto sega mu go pravat...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 12:21
грујче можеби и ќе прифатеше нешто такво доколку имаше време ........ зафатен е човекот со отварање на тениски игралишта по руралните подрачја ..........
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eraserhead Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 12:12
Grujo ne izlaga na TV duel,toa neka bidi jasno.Pricinite na site ni se najdobro poznati:kako prvo vokabularot na Branko sprema toj na Grujo e 1000 pati posodrzaen,kako vtoro Branko ima samo argumenti,fakti i zboruva za segasnosta i idninata na Republika Makedonija,dodeka pak Grujo se pravda so minatoto na Branko,taka da nema svoj sopstven stav vo vrska so momentalnite problemi na MKD,za ekonomijata,za sporot so Grcija(barem jas nemam slusnato negov licen stav vo vrka po toa prasanje,ako e za NE,neka kazi slobodno i da prestaneme da se maltretirame vo vrska so toa dali ke vlezeme vo NATO,EU),za stecajnite rabotnici itn.Moe mislenje e deka toj ne zivee nitu vo segasnosta,nitu za idninata na Republika Makedonija.Covekot zivee vo nekoe dalecno minato,kade sto mu odgovara da "zivee",poreknuvajki eden dobar del od istorijata na Republika Makedonija kako eden od pogolemite primeri kako nasata azbuka,zosto avtomatski poreknuvajki go toj del od istorijata,toj gi poreknuva tatkovcite na makedonskata azbuka.

P.S.I bi sakal da kazam uste eden primer deka nema svoj sopstven stav,odgovarajki na veke dogovorenite prasanja vo "negovite" TV kuki:na sekoe prasnje toj odgovara so tranzicionite politicari ova,tranzicionite politicari ona .Pa drag Premiere,makedoskiot naro vas ve izbral da ja vodite ovaa drzava i vo momentov Branko i negovata partija e najmalku vinovna za losite odluki sto gi donesuvate i ste gi donesuvale.
Pa non stop na pres konferenci se kazuva kako Branko gresel,kako bil kriv za poplavite,uste malku imam vpecatok deka ke bidi kriv i za vremeto. Pa jas mislam deka ne postoi bezgresen covek,a kamoli politicari,vklucuvajki gi i vladeackite.A mene najmalku mi preci sto Branko gresel vo minatoto(moe mislenje e deka ne e mozno namerno da ja "zapustil" Makedonija,zatoa sto najverovatno odlukite sto gi nosel , se cinele najdobro resenie za MKD vo toj moment.Ne veruvam deka nekoj bi ja unistuval sopstvenata zemja.),zatoa sto segasnite odluki na Grujo,jas, a i moeto opkruzuvanje gi imam oseteno na sopstvena koza.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 09:46
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Grujo treba da izleze na duel no ne so Branko tuku so Makedonskite novinari i toa ne samo onie partiskite.Tuka treba da se dade otcet sto e sraboteno a sto ne e...
Jas licno kako simpatizer na ideite na VMRO DPMNE( ne na Ljupco, Grujo i neznam koj)baram od premierot da izleze i da odgovara na prasanja. A za ova so Branko nekako maka mi e od covekot ne mi e bas omilena faca...

Еве ..ред редум ...наведи (ни) ги (имињата на) тие и такви „новинари„..кои тоа го можат...и умеат..овде и сега?да
Инаку..секиден се околу него..и чинам..секидневно сум известен за сето она (што тој) нема намера да го прави..читано според „анализите„ на стручните тимови на Кутринскиот весниок ..и на оној де ...бесплатниот за (само) 5 денари..КОМПИР гледа месо вади „новинар..хаха хер Ѓеро бљб плп.голема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 06:34
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Колку што знам Бранко е тој што повикува на дуел....голема%20насмевка
А настапи кај Јанко, Миленко и Латас се за Грујо...Бранко не може да си дозволи да падне толку ниско....газење%20од%20смеење

Можеби у Груевски не може да си дозволи да падне толку ниско...
па да дискутира со пропалитет...

Изменето од којсумјас - 18.Март.2010 во 06:35
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 04:32
Grujo treba da izleze na duel no ne so Branko tuku so Makedonskite novinari i toa ne samo onie partiskite.Tuka treba da se dade otcet sto e sraboteno a sto ne e...
Jas licno kako simpatizer na ideite na VMRO DPMNE( ne na Ljupco, Grujo i neznam koj)baram od premierot da izleze i da odgovara na prasanja. A za ova so Branko nekako maka mi e od covekot ne mi e bas omilena faca...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 01:19
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Mnogu me interesira sto ima da kaze Branko posle tri propadnati mandati koi ja dovedoa zemjata do propast........ne ostana covek koj mu veruva i dodeka e toj na celo na opozicijata nikogas nema da se uporavat....ama super e taka na nekoj mu odgovaraголема%20насмевка

A zar Grujo im anesto da kaze ili da pokaze

pa ne treba da se zboruva, delata se povazni od zborovite....BC e minato svrseno procitano i zastareno delo...
zavrseno vreme od nego ke se sozdade i novoto zavrseno vreme
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2010 во 01:18
ovoj pa uste li ima nesto sto nedoiskazal, pa uste dueli bara 2001, 2003 do koga?тагане
isvirkana gitara supelkaaaaaaaaaaa
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 22:42
Originally posted by novace novace напиша:

НАРОДОТ МАКЕДОНСКИ ќе му биде соговорник..ако (досега) не си ме разбрал..дали ненамерно..или толкав ти е дометот..ти си знаеш.
Бурегџијата или некој друг ...ќе е само домаќинголема%20насмевка
намигнување

Совршено те разбирам....и тебе и на тие што бурекџијата ви е "врвно достигнување во новинарството".....смеење

А грешиш и го потценуваш НАРОДОТ МАКЕДОНСКИ ....ако мислиш дека цел народ се пали на селските фори на дебелиот...впрочем се гледа по коментарите на тие што му дремат на skype, и по СМС - пораките кои му пристигаат, за што и каков аудиториум станува збор....хи,%20хи...

И по незнам кој пат ќе прашам....ЗОШТО ГРУЕВСКИ СЕ ПЛАШИ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ТВ ДУЕЛ....ЗОШТОООООО....голема%20насмевка
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 22:40

Тешко на онаа јавност која го гради мислењето од емисии од чкљ категорија како онаа на вашиот популарен "бурекџија" .....
Ама сега и малку ми е појасно зошто така размислувате....намигнување

И да не се повторувам и да не го повторувам она што сите ти го кажуваме... Станува збор за дуел помеѓу преставниците на двете најголеми партии во државата...а не за некаква квази-дебата....и тоа ни помалу ни повеќе па кај Јанко....газење%20од%20смеење

НАРОДОТ МАКЕДОНСКИ ќе му биде соговорник..ако (досега) не си ме разбрал..дали ненамерно..или толкав ти е дометот..ти си знаеш.
намигнување

газење%20од%20смеење ......... доколку мислеше на оние кои се јавуваат “ доброволно “ во емисиите како онаа на јанко или бумбар , дај те молам не биди смешен ......... убаво се знае дека по однапред подготвени списоци се јавуваат од режијата кај оние кои “ се јавуваат “ ........ нешто како во квизот кој сака да биде милионер ....... ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ ........ газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eraserhead Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 22:37

Originally posted by Eraserhead Eraserhead напиша:

a plus sto ima Branko da odi,da ne e toj na vlast? Grujo kako premier na ovaa drzava ima moralna odgovornost kon makedonskiot narod,sekade kade sto ke bidi povikuvan dali na A1,dali na Sitel,dali na Kanal 5 da se pojavi i da gi iskaze svoite stavovi,licni ili partiski za momentalnite problemi na Republika Makedonija.

Е да бе....а ако го прашаат нешто што не му е напишано на ливчето......збунетост

Вака е посигурно....со Јанко, Латас и Миленко нема утка....голема%20насмевка

ja zaboraj mirka za vo vesnik
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eraserhead Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 22:36

Тешко на онаа јавност која го гради мислењето од емисии од чкљ категорија како онаа на вашиот популарен "бурекџија" .....
Ама сега и малку ми е појасно зошто така размислувате....намигнување

И да не се повторувам и да не го повторувам она што сите ти го кажуваме... Станува збор за дуел помеѓу преставниците на двете најголеми партии во државата...а не за некаква квази-дебата....и тоа ни помалу ни повеќе па кај Јанко....газење%20од%20смеење

намигнување

i ke gi prekinuva tie sto ne mislat kako nego
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.