![]() |
|
Кој кого? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e isto .. tie nemaat pravo na izbor ... za razlika od nas
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za srekja imam izbor
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pravoto na izbor e od neprocenliva vrednost .......
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bar tuka ima demokratija
![]() |
|
![]() |
|
kje poftoram .... zavisi za kogo .... za nekoi e samo obicno slovo na parc hartija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne se somnevam
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Таа горе, тој доле.........N*1
![]() ![]() Кога женската е качена на органот од партнерот, тоа е всушност позата кога тој сака да покаже малку од својата машка мрзеливост. Во ваква поза мажот се чувствува пожелен, сигурен, неодолив...Многу мажи на жените им ја препуштаат секс шемата -тој доле, таа горе- само затоа што водат внимание за задоволството на партнерката. Сметаат дека тоа е вистинската секс позата во која жените доживуваат вистинско задоволство и брз оргазам. ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 17.Март.2010 во 21:56 |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Koj - kogo ke stigne ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Ја би тие што цензурираат. ептен ме палат
|
|
![]() |
|
меѓу другите |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
кому иде ...што би се рекло-кој превари
![]() |
|
![]() |
|
и ваа би .......... без двоумење
![]() |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
И ја би сине!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |