![]() |
|
Како го создадовте/избравте вашето корисн |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Март.2010 во 19:57 |
||
Што ставивте во рерната за да дојдете до вашиот ‘ник‘?
Еве на пример јас... Надимакот ми е Пеџо . Почнав да го слушам Џими Хендрикс неодамна , и другарка ми еден ден место Пеџо , ми пиша Џо(според песната Hey Joe) ...и така... ![]() А вие ? =) |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Мене ме викаа тигрица.
![]() И нагалено тиги... А ова спероу... презиме на Џек Спероу. Ама више се разведувам... Се премажуем со Сид Вишс, од Секс Пистолс. Малце е мртов, али нема везе... ![]() И то. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
хмм.... многу е јасно...
Непоправлив фан на една цела фамилија „металци“ од Волфсбург... Па така... here I am... ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
e , kako de?!
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
||
хахахаха... ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Си се брзал/а за на работа и си немал/а време за ник нели...брза ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
де бре Џо ... кажи колку години имаш.... пишуваш по теми 14, на профил ти стои 24 ...
дај бе не ме држи во неизвесност ![]() Иначе.... металци бе... поширока фамилија (нешто ко симпсонови, такви штракнати ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 17.Март.2010 во 20:13 |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
NE be!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Абе машко е брза. ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
||
Амин. Откоа се регистрирав тоа ми е најголема мистерија на форумот... ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
po imeto moe
![]() |
|||
![]() |
|||
||
edna misterija manje,...na sve...forumov!...
![]() ![]() a, shto pa misterija? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
gonzo...pfff...zatoa sto mi e golem...nosot...
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||
по една песна што ја слушав многу едно време
|
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |