![]() |
|
Гратис Гушкање! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Чекај сега, ова гратис гушкањето само за Скопје важи така?
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Viximus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Да, да. Само во Скопје, на плоштад Македонија. Доколлку некогаш се организираме надвор од Скопје ќе ве известиме овде. :) |
|
![]() |
|
Viximus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Денешната акција помина одлично. Изнагушкавме голем број на луѓе. Се гушкаме пак најверојатно за 2 недели. Ќе бидете известени накнадно за тоа. :)
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ај наздравје гушкањето,нека држи влага две недели
![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
A sto samo vo Skopje
![]() Prosetajte i po drugite gradovi, ima zelni guskaci sekade
![]() Od guskanjeto moze covek da se cuvstvuva samo podobro
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Благодарам за сигестијата blackeye. Сега за сега не сме во можност поради тоа што сме преокупирани со многу други работи вон организацијата, но доколку сме во можност би гушкале и надвор од Скопје. Секако ако се случува нешто такво ќе бидете навремено известени. :) |
|
![]() |
|
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
TAKA E, GUSHKANJETO E DOBROOOO... MNOGU DOBRO!
![]() ![]() ![]() |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
![]() |
|
Lion King ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Koga e slednoto guskanje? Ce ima ovie snezni vikendi?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
За да те стоплат?
![]() Фина ствар е тоа со гушкањето според мене. ![]() ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Времево се опраи полека, а1 метео и yahoo weather викаат ќе биде сончево и +18 степени во сабота така да ви закажуваме уште една тура гушкање. :)
Се гледаме во сабота (20ти Март) во 13 часот, кај што стоевме минатиот пат (меѓу сегафредо и дал мет фу). Ве гушкаме! ![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ima nekoe zensko za guskanje, i jas guskam gratis...I ima i domasna poseta...
![]() ![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Јееееееееееееееееееееееееее едвај чекам во сабота да гушнам некого
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Има и женски и машки. :) Инаку еве го и ФБ ивентот: http://www.facebook.com/event.php?eid=374704110492&ref=mf :) ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |