IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 41>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 18:56
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Originally posted by pagane pagane напиша:

збунетост

па некој влакнест мајмун да ти бутне ...во уста...
и уште да голта...
а бе јака им душа...намигнување

jас знам твоjот став на таа тема...но не мислиш дека кога во питане е лjубов секоjа "жртва" е достоjна за почит?
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:00
ух... ме стави у тесно...
ама она со голтањето...
можно е да ужива....а...??збунетост
а...??збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:02
само ако лjуби.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:06

само ако лjуби.

аххххх...
ти ќе ме уништиш мене...
немам одговор на ова...трепкање
чекај, чекај...
сакаш да кажеш дека ако не сака...
не љуби доволно...??збунетостнамигнување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:34
Е како да не...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:34
тоа е мое мислене...jас така функционирам.среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 19:37

тоа е мое мислене...jас така функционирам.среќа

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Е како да не...

јас жените...
не ги разбирам...
и тоа ти е...збунетост
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 13:00
Не гледам ама баш никаква поента во тоа женско да голта спермазбунетост

Но може се искажува некоја голема приврзаност со тоа.

Ако и е арно нека голта.голема%20насмевка

Изменето од fiks - 04.Март.2010 во 13:01
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 19:35
Edna mi kazuese gluposti deka go saka, ama ne moze da golta плазењесмеење, a ja i' rekov deka vrska nema sto e toa sakanje
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 16:27
Да се голта или не???

Некои жени се згрозуваат  кога станува збор за орален секс, а некои се спремни да одат чекор понатаму и да завршат сè како што треба, и на крајот да проголтаaт,  знаете што. После тоа сите се задоволни, а и не треба да се исчисти нередот.

Сигурно ќе помислите дека оваа статија ја пишува маж но не. Позади овие аргументи е уште една жена, која читателите ги уверува дека има вагина, пренесува standardmadness.com.

Значи, пасусите кои  следат одат во прилог на оралниот секс и голтањето:

Помалку неред
По сексот кога мажот ејакулира на телото на партнерката тоа може да биде секси. Но, кога жената го задоволува орално нејзиниот маж, и тој е блиску до оргазам, најлошото што може да направите е да ја тргнете устата. Ритамот ќе бидат пореметен, а неговото задоволство намалено, а и ќе има леплив хаос насекаде. Може да се случи да ве удри во око, што воопшто не е пријатно. И затоа, советува  авторот на овој текст, бидете права жена, не го прекинувајте оралниот секс, не правете неред, туку голтнете.

Повеќе опции
Да претпоставиме дека сте во кино или автомобил, а не сте една од оние кои голтаат, па орален секс на овие места и нема да функционира најдобро. Сценариото може да биде многу непријатно и затоа голтајте па ќе имате повеќе опции, и ќе можете орално да го задоволите вашиот сакан каде и да посакате.

Протеини и калории
Можеби се плашите дека спермата содржи некои состојки што не се добри за вашето здравје? Нема потреба да се грижите, бидејќи тоа не е точно. Спермата содржи малку протеини, ензими и малку шеќер, и сето тоа е околу пет калории. Ако внимавате на линијата не се грижете бидејќи за време на оралниот секс ќе потрошите повеќе калории отколку што ќе внесете во вашето тело со голтање сперма.

Поени
Не значи ако не голтате  дека мажот повеќе нема да ви се јави по оралниот секс, но ако го направите ова, бидете сигурни дека ќе добиете дополнителни поени,и поради вашата орална техника ќе ве смета за една од најдобрите.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 17:24
malku morgen....
mnogu znae vo ,,toj,, moment mashkoto .....
ako zhenskoto voopshto go golta ili ednostavno go zadrzhuva vo usta i se cedi...
dovolno e da ne se prekine ritamot vo kritichniot moment....
a koj pravec ke odi ,, ispustot,, ne e tolku vazhno za nego.....
zatoa najdobro i najzdravo da ne se chitaat vakvi soveti......
nema goltanje....ne e vo red ni moralno ni shto ja znam.......
ednostavno jazikot neka se digne i neka izigrava tapa pred zhdreloto.....
i se drugo ke se izlie na druga strana.....
pffff kaj ja najdovte bre temava.....
vazna a ,, igrata ,, ne e vazhen pravecot na krajniot produkt....плазење
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 17:30
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

malku morgen....
mnogu znae vo ,,toj,, moment mashkoto .....
ako zhenskoto voopshto go golta ili ednostavno go zadrzhuva vo usta i se cedi...
dovolno e da ne se prekine ritamot vo kritichniot moment....
a koj pravec ke odi ,, ispustot,, ne e tolku vazhno za nego.....
zatoa najdobro i najzdravo da ne se chitaat vakvi soveti......
nema goltanje....ne e vo red ni moralno ni shto ja znam.......
ednostavno jazikot neka se digne i neka izigrava tapa pred zhdreloto.....
i se drugo ke se izlie na druga strana.....
pffff kaj ja najdovte bre temava.....
vazna a ,, igrata ,, ne e vazhen pravecot na krajniot produkt....плазење

Задржи ли го во устата значи рано или касно ќе го голтне.Затоа поубаво е директно да голта.

И сепак секоја жена има  сопствен вкус.Има жени каде тоа ги радува , како има жени кои им е одвратно.........
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 17:34
она другата секретарка земала помала плата
оди директорот и одбивал од хранарина

инаку темата е јасна

има три типа жени
кои не сакаат
на кои не им смета тоа
и тие што обожават да го прават тоа

.
хаугда

Изменето од anakin - 16.Март.2010 во 17:35
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 17:44
nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zhena shto saka toa.......лутина

ima tri tipa zheni......
edni shto odlichno glumat deka im se dopagja ,, toa,, za da ispadnat deka epten gi biva.....demek umetnichki seksi dojam pred pastuvot....
drugi koi apsolutno  ne go sakaat toa i bez pardon go ispoljavat  toa  so gadenje bez razlika shto pastuvot ke se secne i razochara...
i treti koi vnimavaat na zhelbata na pastuvot za obostrano zadovolstvo , no na mnogu itar em seksi nachin go sokrivaat pravecot....
i krajjj  ne komentiram veke .....не%20зборувам

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.