Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
fros
Група
Регистриран: 26.Февруари.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 63
|
Испратена: 16.Март.2010 во 14:02 |
pa src on ima 28 god i mislam deka mi dokazal deka e iskren so mene i deka me saka iskreno...
|
Do not play with the viper
|
|
Anarchy
Сениор
Фатенко
Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
|
Испратена: 16.Март.2010 во 14:14 |
Изгледа на некој му се брза. Најсигурен начин да се осигура машкото дека девојката нема да му избега е, да и направи бебе.
Фрос, дечкото твој сигурно има плодна сперма?
|
|
ANITA11
Сениор
Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
|
Испратена: 16.Март.2010 во 14:23 |
lele ama si mlada pa imash vreme be dusho
|
|
mrzla
Сениор
натурална девојка
Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
|
Испратена: 16.Март.2010 во 14:33 |
Несакам јас многу памет да ти делам,само потврдив тоа што мислев дека во прашање се годините.
Сепак не брзај,вашата разлика е доволно голема што нормално е да имате различни искуства во љубовта.
А зошто најпрво не се земете,па потоа да планирате дете...
Нели љубовта е голема,секако ако забремениш ќе се земете.
Нели ти е подобро да размислуваш околу подготовка за свадба,да знаеш што сакаш да купиш,каков фустан........... отколку да мислиш каква трудна невеста ќе бидеш.
Можеби и премногу навлегов
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
|
fros
Група
|
Испратена: 16.Март.2010 во 15:37 |
bounty_hunter напиша:
Изгледа на некој му се брза. Најсигурен начин да се осигура машкото дека девојката нема да му избега е, да и направи бебе.
Фрос, дечкото твој сигурно има плодна сперма? |
pa ne znam bounty,bi trebalo da ima...ali ne znam...jas stom mu spomnam da ide na primer na spermogram,on mene mi vika nigde ne brzame,koga ke re4el bog togas ke dojdelo deteto..mozda ima i nesto tocno u toa,ali stvarno e glupo...od edna strana ginekologot mi vika deka sum plodna da ne se sekiram,a od druga strana skoro cel mesec sekoj den imam odnosi so decko mi i nisto..
|
|
|
fros
Група
|
Испратена: 16.Март.2010 во 15:39 |
ANITA11 напиша:
lele ama si mladapa imash vreme be dusho
|
za da me razberete ke moram da vi objasnam zasto sme odlucile taka...
znam deka sum mlada i svesna sum tza toa,ali majka mi pocina pred 7 godini i tatko mi sea 4 dena pred nova godina i sea sum sama i zatoa i resivme zaedno da ziveeme za pocetok...
mislam deka toa e najdobro resenie za mojot slucaj...
|
|
|
anakin
Сениор
Unidentified Flying Object
Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
|
Испратена: 16.Март.2010 во 16:40 |
fros напиша:
ANITA11 напиша:
lele ama si mladapa imash vreme be dusho
|
za da me razberete ke moram da vi objasnam zasto sme odlucile taka...
znam deka sum mlada i svesna sum tza toa,ali majka mi pocina pred 7 godini i tatko mi sea 4 dena pred nova godina i sea sum sama i zatoa i resivme zaedno da ziveeme za pocetok...
mislam deka toa e najdobro resenie za mojot slucaj... |
mozebi e najdobro no najdobro e da ziveete i da ne mislite na nisto aj teraj i nepisuvaj tuka postovi za tvoj problem toa kje bide prv cekor kon nemislenje i se kje bide OK uveren sum aj pocni da ne se opteretuvas nego da uzivas 3 2 1 od segaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa op za sto zborime????
Изменето од anakin - 16.Март.2010 во 16:40
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fros
Група
|
Испратена: 16.Март.2010 во 16:50 |
fala ti anakin ya sovetov...
uvek koga ke postavam nekoj problem uvek dobivam odgovor i sovet prvo od tebe i bounty...fala vi...
|
|
|
bijonse1
Сениор
bella Madonna
Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
|
Испратена: 16.Март.2010 во 18:06 |
fros напиша:
lugje ve molam za sovet...
so decko mi se obiduvame skoro tri meseci veke da dobieme bebe i nikako da dojde toa..ginekologot mi vika deka sum plodna i da ne se grizam za toa,a od druga strana ne ostanuvam trudna..Se trudam da imame odnosi bas koga mi se najplodni denovi i koga sum u ovulacija i koga sum tri dena pred ovulacija,znaci sekoj den imame odnosi dodeka mi traat tie plodni denovi,okolu 5-6 dena i nisto...
ve molam kazete mi nesto...
pozdravce |
eve eden moj .....mnogu interesen sovet..... probaj eden mesec nonstop da komentirash deka ne sakash da zatrudnish......deka ti e rano......deka ne smeesh... sekogash po seksulaniot chin.....brzo brishi se i vikaj .....lele da ne zatrudnam samo..... ke bidesh prijatno iznenadena od rezultatot vo sledniot mesec......... p.s. golemata zhelba ednostavno blokira...... stravot i ,,pazenjeto,, ednostavno gi shiri vratite...... organizmot ,,za inat,, chuda pravi....
Изменето од bijonse1 - 16.Март.2010 во 18:11
|
|
fros
Група
|
Испратена: 16.Март.2010 во 18:53 |
u pravo si za ova bijonse1,uvek toa sto ne sakas bas toa se desava...
a ina4e skoro sekoj den u poslednive 4 dena mi e tesko u stomakot i me boli kicmata,cuvstvuvam golem zamor...sea samo cekam da vidam dali ke mi kasni i se nadevam deka ke go dobijam posakuvaniot odgovor od ginekologot:))
pozdravcinja do site vas i fala na site koi se so mene i koi odvoija malku vreme za da mi dadat mal no za mene znacaen sovet...
|
|
|
Anarchy
Сениор
Фатенко
Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
|
Испратена: 16.Март.2010 во 18:54 |
fros напиша:
bounty_hunter напиша:
Фрос, дечкото твој сигурно има плодна сперма? |
pa ne znam bounty,bi trebalo da ima...ali ne znam...jas stom mu spomnam da ide na primer na spermogram,on mene mi vika nigde ne brzame,koga ke re4el bog togas ke dojdelo deteto..mozda ima i nesto tocno u toa,ali stvarno e glupo...od edna strana ginekologot mi vika deka sum plodna da ne se sekiram,a od druga strana skoro cel mesec sekoj den imam odnosi so decko mi i nisto.. |
Фрос, мислам дека се додека твојот дечко не провери дали има продна сперма, бадијала ќе си ја тепаш главата зошто не можеш да забремениш. Одете заедно некој ден и нека провери, па да знаете на што сте. И не верувај многу на некакви си ефтини истражувања кои викаат дека треба во 5 часот да се прават деца, во соба која гледа на источна страна, да имаш јадено не знам што пред тоа, во тој и тој ден, во плодни, во неплодни денови. Пробувајте и ќе успеете.
|
|
zamislena
Сениор
Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
|
Испратена: 16.Март.2010 во 18:59 |
fros ..... доколку успешно го решивте проблемот со хигиената......... за ова не се секирај многу... ќе се случи може и побрзо
од што очекуваш.....
|
|
bijonse1
Сениор
bella Madonna
Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
|
Испратена: 16.Март.2010 во 19:17 |
fros напиша:
u pravo si za ova bijonse1,uvek toa sto ne sakas bas toa se desava...
a ina4e skoro sekoj den u poslednive 4 dena mi e tesko u stomakot i me boli kicmata,cuvstvuvam golem zamor...sea samo cekam da vidam dali ke mi kasni i se nadevam deka ke go dobijam posakuvaniot odgovor od ginekologot:))
pozdravcinja do site vas i fala na site koi se so mene i koi odvoija malku vreme za da mi dadat mal no za mene znacaen sovet... |
eve ti brz odgovor..... meri bazalna temperatura...toa znachi nasabajle pred da stanesh od krevet stavi termometarot vo anusot..... ako imash poveke od tri dena nad 37 C ( so uslov , da ne si nastinata , nitu preku nok da stanesh od krevet).... jas ti garantiram deka si trudna...... eden den ako ti e ispod 37 C togash ..ne si srce.....trudna
|
|
fros
Група
|
Испратена: 16.Март.2010 во 19:36 |
|