![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo realniot svet sme ovci za strizenje i kolenje, posebno zatoa sto nasive rodni prostori poveke nalikuvaat na masovna grobnica. Pa koj ne bi begal od takvo nesto na bilo koj nacin ?
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Кога и да влезам во некој " туѓ " свет, почнува земјотрес.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Da..jas sum negov KREATOR!
Tamu ima malku mesta...za onie koi ke izedat eden ton iskrseni stakla... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
anja.nja ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Да, најлесно е кога ми се бега од нешто, да си се затворам во мојот свет :) Само во тој мој свет си сум своја и си се пронаоѓам ...
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Мислам дека секој човек понекогаш има потреба да се изолира во свој сопствен свет,не сум исклучок ниту јас........ |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
и јас исто ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
taka e
![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
anja.nja ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
во тој све се ти е дозволено
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
имам...и многу си го сакам...и не пуштам никого таму
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
имам како немам, и едно магаре си имам врзано таму, со шапка и цвеќе на неа што џвака дреч зелена трева i Џим Морисон претрчува гол место Индијанецот.
wayne's world, wayne's world
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da,imam svoj ,,mal svet,,od bajki kade sekogash se mi e ubavo...
![]() no realnosta veke ne povikuva... |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
No,ama,ako...zborovi sto sekogas nosat nesigurnost
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Da , imam moj svet ... i samo vo nego postojam ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Ni vo moj svet nemam raat
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |