|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | ||
kumanovaboy
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
albanskite znaminja sekogas bile finansirani od samite albanci , i nikogas od drzavata, sepak drzavata treba da razmisluva kaj gi trosi parite, jas ne sum nikogas protiv toa da ima drzavno zname, se e Ok, ali toa ne se pravi poradi kako sto vikat da se podiga svesta, tuku poradi toa za da mozat da perat pari, zamisli za skopje 2014 da se davat 200 milioni evra, neli e glupost, za tie pari vo kumanovo ke se kupat site fabriki sto nekogas bile giganti vo jugoslavija, ako se stavat pak vo funkcija tie ogromni fabriki , ke ima pari za celiot narod da jade i pie so vekovi.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова зошто?! Нели говоревме досега дека е тешка живеачката, а ти ми велиш плаќате за знамиња? Зошто не си ги чувате тие пари, или пак да гледате ако ништо, да ги искористите за живеачката, или пак за народот? Нели говоревме дека треба да се гледа да се живее во овие тешки времиња, а не знамињата в рака да се носат? Гледајте живеачката, леб да се има, тешки времиња се, чувајте си ги тешко заработените пари. А за фабриките, не знам како било порано, не можам да коментирам, иако сега веќе државата не може да е сопственик на фабрики, во капитализам сме, па ако се рестартираат, треба да бидат во приватна сопственост. |
||
kumanovaboy
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatele slusaj me, ni jas ne gi davam moite pari za tebe, a da bidam iskren ni ti nema da gi davas za mene, ili greska sum, ne ti zboram za privatnite finansi, tuku za budzetot, a za budzetot davame site i mkd i alb, jas za ova ti zboram parite od budzet da se pazat kaj se koristat, jas uste ednas ke ti kazma ne sum protiv znameto, ali sto ima potreba vo skopje da se stavat poveke od 1 zname, neli e dovolno eden vo centar, pa tie 3-4 drugi sto se da se trgnat i da se nosat vo drugite gradovi za da ne se pravat dopolnitelni troskovi.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"..........a koga sum bil jas protiv zakonot, no koga ustavot ti dozvoluva da se
koristi zname i na drugite zaednici..........."
arno vika kumanovskoto momche,...samo ne znam zoshto ne se pridrzuva do toa shto go vika! ."..... i na drugite zaednici"... a,.toa i mu znachi,...istovremeno so drzavnoto,..a ne samo negovoto ! ...osven ,...aj na svadbite...mozebi . Изменето од brza - 07.Март.2010 во 13:28 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Карлос
Нов член Регистриран: 07.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....za zal...stubovite se ..."nejestivi"....mozebi znameto i bi mozelo da se zgotvi , ama previsoko e...pak , na golema zalost....na gladnite!
|
||
||
razmazana
Нов член Регистриран: 07.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eden stolb kosta okolu 10 000 evra ,a dosega se postaveni nad 20.....e pa razmisli sega kolku pari se toa
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo naiven moze da poveruva vo takva izrechena glupost!...deka se za podiganje na svesta moja...i na "milion" drugi...pre bi rekol deka prvenstvena i osnovna ,..i edina namena nivna e....da si gi napounat nekoi djebovite,..sosema ...zakonsk i legalno!
|
||
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До пред некое време велеше дека немате пари, сега велиш се даваат пари за албанско знаме?! Како очекуваш после ова да те разбереме кога се буниш против парите кои се трошат на големите знамиња, кога ти самиот говориш дека немате, ама давате?! Тоа никако не значи дека немате пари и дека е тешка живеачката нели? Јас истото можам да го кажам за парите на државата, ако тргнеме од твоето гледиште. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од brza - 07.Март.2010 во 23:56 |
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ,..goveda edni vladini!....aj, da ve vidam ...stajte edno barem, i od onaa strana na vardar,...pa, posle ...dojdi i mene da mi go digash!...serkovci edni ...ili nek' vi zeme pajakot od tamu nekoja kola,..pa, da vidite shto ke ve snajde!,...lesno e na ...trpelivi bezglasni ovci,..da im izigravash nekoj avtoritet!
|
||
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е потребно знаме за да ми ја подигне националната свест...особено ако досега сум ја немал...
Едноставно....идејата со знамињата ми се допаѓа, ама не од аспект на дигање на националната свест, туку чисто од аспект на естетиката и истакнуваење на државноста ....
А и ми се допаѓаат знамињата, особено кога ги гледам вечерно време, осветлени од рефлекторите...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |