IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 55>
Автор
Порака
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 09:40
neznam zaboraviv .....i podobro sho zaboravivзбунетост
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 09:47
                   Ikona =grizi
-Ako ja stavate na dzid=cest,srekjen brak
- ako ja simnuvate od dzid =smrtтага
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 13:17
Она отиде со воз...
А у позадина се слуша Putuj Selma - Bjelo Dugme...
после мајка и ми мавна шамар...
и после видов неколку банани и ми рекоа да се пробудам...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2010 во 16:18
Сонував некое бебе многу убаво ама било чуднозбунетостБитно му се израдувавголема%20насмевка и трчав по некои ниви, кај што некои живееле некои просјаци во напуштени обектитага

Изменето од Glenn - 13.Март.2010 во 01:02
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 09:28
bezveza nesto, mnogu razni sonista i ne se sekavam na sve. Znam deka sonuvav kako vrne sneg, mnogu ubavi plasticki..

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Party Girl Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2010
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Party Girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 21:00
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Ikona =grizi

-Ako ja stavate na dzid=cest,srekjen brak

- ako ja simnuvate od dzid =smrtтага

Икона

Ако ја ставате на Desktop креирате Shortcut
Ако ја ставате во Recycle Bin ја бришете
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 09:52
Sonot po bezveza nemozese da bide, i ete uste sabajle vesti katastrofa slusam...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 20:22
Јас сум во некоја празна бела соба, цела модра во лицето и ја гледам Лејди Гага како ми вика нешто: -Сакаш пуканки? вртење%20со%20очи
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 22:03
хихихии..... а бе Тиги бе....смеење

јас појма неам што сонував, само знам дека ме скина стомакот цела ноќнеизненадување
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2010 во 00:21
.,...deka grom go pogodil ...sobranieto ,...i za divno chudo,...site   ,..ne preziveale !задоволство....да

...zimi ......kirilicata!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2010 во 02:19
сонував....Ноќ,дожд,грмотевици,гром,гробишта,и силен ветер кои ме дигал од место
По лош сон сум немала до сега
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
mamba Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 20:08
sonuvav kako pijam kafe so vampirka i taj gi kasase site okolu mene se gazev od smea tecese krv ko reka i pievme konjak do sabajle vampirkata se ispijani i pred 5 sato pred da se obdeni zaspa drop pijana
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 20:02
Sonot mi bese krs... So kolegite od rabota sme bile na nekoe prezivuvanje.. Svetot go zadesilo katastrofalen virus.. site mutirale... sme se zasolnile na nekoe ridce, vo nekoja koliba zaedno so uste nekolku lugje... Ne napagjale mutirani lugje od site strani... Sme se borele do kraj... ama najtragicnoto e sto jas zaginav vo sonot... Aj kazete mi sto znaci toa... збунетост
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
stigmata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2010
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigmata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 20:38
otvorete na makedonski sonovnik ima za site sonoj pisi
nikada nije bilo kao sto je bilo
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.