![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf ama sum maler
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sto poveke toa e podobro,
taka pobrzo se uci |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
доволно често...може малку да ме подпрескокне
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
porano bog da cuva..."sto mu gromova"u toa manituuu--tuu-tu,a odskoro,fala bogu....kako amajlija nosam burma kupena nastaro...i ic ne mi e gajle...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
trebalo ...maler...da me "krstat" !....................tolku !
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кога можев да паднам од ништо, и да имам лонгета на ногата две недели... сред лето... можете да си претпоставите колку често
![]() кога фатив бронхит два дена пред одмор - исто бааги многу иако некогаш, кога треба, и ми се посреќува... пу пу... да не се подречам ![]() Изменето од BisernA - 20.Август.2009 во 11:40 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
да свршиш порано од еден саат
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pu...pu....skraj biloooooooooo...............
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
секогаш кога играм игри на среќа
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Често,се ми се случува во погрешно време
Може и јас сум некоја грешка на природава ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
па јас водам дефинитивно...
леле мајко мила... стално пред некој битен настан (чупе ... или што било) или ќе исприштам на устата или ќе испонастинам скроз, или нешто слично... увјек... Пази случка... цел ден у реду и вечерта на нова година пред заминување дигам темепература и зарипнувам , не можам да зборувам , ме боли грлото... корни.... и така.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ме немаш видено мене, затоа така си мислиш.
![]()
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
дневно по 7-8 пати ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
tolku cesto,shto povekje nema kade da bie...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |