IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Кои песни ве потсеќаат...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кои песни ве потсеќаат...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 01:12

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

My Happy Ending me potsekja na.....so mnogu go sakav....iako toa bese virtuelna ljubov.....

i Love is Only a feeling od The Darkness me potsekja na nego....a voedno si kazav - i na predminatoto leto....  

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 04:03

Ја сеа си пуштив АНТИ-ФЛЕГ и ме потсеќаат на старите времиња кога ги слушав и ме потсеќа на лето со дискменот у џеб фура Анти-Флаг... можда забегав од темава ама ептен ме погоди сеа песната  исто ме потсети на една типка, ептен добри времиња беа тоа, пред толку малку време, а изгледаат ко да биле пред 20 години

Изменето од Maro
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2006 во 20:16
Jas si slusam Madona -- Frozen i stvarno pesnava e zakon me potsekja na Cvekenceto
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 00:30
e ja slusam Dream Theater-A change of seasons, i me potsekja na Carnation on gi mnogu saka,i od nego gi zapoznaf...inace sea on e na pat nakaj doma.
respect my authoritaaa
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 01:16
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

slusam Rise Against i me potsekaat na maro ... ne znam zaso(zaso toj mi go prati Cd -vo ) i dodeka slusam ... mi nedostiga

Хехехе, и ја кога слушам Rise Against  ме потсеќаат на те*е штрумфче....ја ти ги дадоф те заразиф, и стално кога ги слусам сакам да си тука и да ги слушаме заедно, а исто сеа кога ми ги прати спотовите од Рамонс и Рансид ме потсеќаат на те*е не само спотовите туку и кога си слушам мп3ките

Изменето од Maro
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 11:13

aaaaaaaaaaaa dade dade dade..... 

VIRTUAL LOVE.....     

btw sega ja slusam Red Hot od Vanessa Mae i me potsekja na vremeto koga si svirev violina....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 14:18
Night in white satin me potsekja na 23 24 i 25 septemvri 2004
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 00:10
White Flag od Dido me potsekja na....mmmmmmmm  abe na sabajlevo.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 00:04
Sempre d'Amor me potsekja na knigata Kraj rekata pedra sedev i placev.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 22:33
Behind these hazel eyes me potsekja na samata sebe..... i vo momentov ocajnicki ..... ma bi dala se da ja slusnam
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2006 во 20:33
Lonley- Akon me potsekjat na onaj seljakon
Ponovo i Nikotin me potsekjet na eksk*rzijata niz Makedonija
Stairway to heaven - Led Zeppelin me potsekjat na Alekta i na....ljubov....(kje me ubijat nekoj)  
Don't wory be happy :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 23:16

momentalno ja slusam Love is only a feel od The Darkness iiii mi se vratija premnogu spomeni.....  od eden mnogu znacaen period vo mojot zivot i sega apsolutno site sliki mi pominuvaat pred oci......eden period ko bev vo stip, na edna bivsha ljubov, na edna bivsha drugarka, na edno bivsho drustvo, na edno net kafe, na eden den vo kocani, leleeeeee  na MNOGU NESTA.....

love is only a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllll

Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 23:40

I don't wanna miss a think  -aerosmith

beacause of you - kelly clarkson i dr

Кон врв
u.c.b Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај u.c.b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 10:47

soldier of fortune-deep purple sekogas koga ke ja slusnam me potseka na prvata ljubov

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.