|
Голи Вести |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vistinkoto ime i e Viktorija Loba , poteklo : Rusija ona sama si kaza koga bese gostinka vo emisijata Opusteno so Toni i drugar mu zabraviv mu go imeto |
|||
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас мислам дека се збуна нешто Викторија Лоба е (прекрасна) пејачка со руса коса од Русија да точно е тоа ама каква врска има со Волчица волчица се вика Викторија Лоба според тебе и е од русија |
|||
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си разбрала баш најубаво. Си ги помешала епизодите. Волчица гостуваше пред 2-3 емисии. А во последната беа гостинки Натали и Викторија Лоба (пејачка со руско потекло). |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам дали Тони успеа да и ја види..и петтата тетоважа на Волчицата ....
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Рече дека ќе оди на ВИП кај неа во локалот за да си ја разгледал петтата тетоважа на раат.
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Волчицата беше расположена... само малку Тони да беше
поупорен ..ќе ја видевме и ние ... ..........
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ја гледавме на Голи Вести, башка ја има и на Фејсбук...
|
|||
|
|||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Мислам дека оваа и беше најнова... досега невидена
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E taa ni jas ne ja znam..
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a, shto e bitno koja e? ...vazno e ..gola da e,..koja i da e,...i ubava , jasno !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehehehe lepotane , fintata e sto i ne sum gi voopsto gledala, tuku cimerkata gi gledase, pa taa taka mi prenese i odma pisav A ustvari sakav samo da ja aktiviram pak temata posto odamna nikoj nemase komentirano na nea |
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ti uspea princerso!...gledash kako se raspishaa...cela strana vo eden den
aj,...izvadi ushte neshto od,...naftalin ! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таа водителката цела прасица е...
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
More sega se istencila, oslabela... se napravila bas onaka... kako sto vika narodot. Da ima nesto da se ljulja...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |