|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика | страница <1 168169170171172 181> |
Автор | |
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
el_kevser , imash opomena od moderatorot i od administratorot. Zamolen si da se pridrzhuvash do pravilata na forumot. Ovaa tema e posvetena na Pravoslavieto i Pravoslavnata ubavina.
Nepotrebni se provociranja kako shto stori so prethodnite komentari. Dokolku sakash da napravish nekakva poenta togash otvori nova soodvetna tema. Изменето од Messenger - 04.Март.2010 во 05:28 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свети Иван Рилски ,Девин ,Бугарија
|
|
el_kevser
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e konecno nekoj da kaze stoe rabotavaa ,, e vaka e podrobroo ;; jas ti davam predlog sekoj koj ke navredi nekogo vo verski aspekt da go baniras na primer aladin ,, vidi gi negovite izjavi so koja nameraa toa go pravii . ako ste iskreni i realni |
|
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
|
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo redd no dali taa opomenaa vredi za sitee vidiiiii prvo alladinn sto pravii ti napisal tema zasto muslimanite smrdat toa e navreda za sekoj musliman a vie ne reagiravte nisto samo ja zatvrovte temata a on pogtorno si gi tera negovite raboti bes nikakva opomenaa , nesum jas koj treba da ve ucii no nego treaba da go banirate , |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Света Парашкева, село Џуљуница,Русенко, Бугарија
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
манастир “ Свети Илија “ , село долно Јеловце ......... |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sveta bogorodica kalista -struga
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воскресение Господне,Ерусалим
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 168169170171172 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |