![]() |
|
Филозофирај |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 82> |
Автор | ||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
И јас тоа велам. ![]() |
||||
![]() |
||||
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
|||
еве нешто за bounty_hunter "Morality, like art, means drawing a line someplace".
![]() ![]() ![]() |
||||
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
Потешко е линијата која ја имаш започнато, да ја продолжиш во правилната насока.
![]() |
||||
![]() |
||||
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
|||
па тоа е знак дека воопшто не си ја ни започнал (а во заблуда си цело време дека си го сторил тоа) ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Не бе па ти, сеа ми ја скина линијата (или филмот, како сакаш).
![]() Изменето од bounty_hunter - 10.Март.2010 во 00:22 |
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
Auuuuu, kako da go sfatime ova??? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
па сигурно нема да ве убијам преку нет... ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||
Uff, mi olesna .... Bas si velikodusna. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|||
...Големи филозофии.... некогаш не ги разбирам...
... не се ни ..трудам.....
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Тоа што поминало, веќе не постои; тоа што ќе биде, сe уште не дошло. Па, тогаш, што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината. Ете, во таа точка е целиот наш живот. (Л.Н.Толстој)
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
можеби но не секогаш, но таа точка може да ти го измени целиот живот некому позитивно, а некому негативно зависи кој како го доживеал или минал во тие мигови..........
|
||||
![]() |
||||
|||
да, во ред е тоа што го кажа ти, но сепак се мислеше на тоа да го живееме мигот, сегашноста а не да се навракаме наназад или да си ја замислуваме иднината... сепак само Бог знае што се не чека во животот! ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
делумно и знеме што не чека, велам деумно бидејќи делумно влијаеме и на сегашноста иднината поучени од искуството од минатотот...не постои индивидуа без минато ниту личност без иднина ниту иднина без минато....а идннината не мозже да биде поинаква од онаква каква што ке си ја направиме ние...сакале или не да признаеме влијаела доста врз нас...сепак искуството е животот за оној кој знае, сака, умее.... |
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
Можеби Бог сакал да запознаеш многу погрешни луѓе пред да ја запознаеш вистинската личност, и за истото ќе му бидеш благодарен кога тоа ќе се случи...
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |