IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофирај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофирај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 82>
Автор
Порака
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:15
Originally posted by dream girl dream girl напиша:

Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Маскирани плавуши се овие, сакаат да не наведат на нешто друго. намигнување

еј, не се закачајте со плавуша сериозно ви велам, хехе...

И јас тоа велам. намигнување
Кон врв
dream girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2008
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:16
еве нешто за bounty_hunter "Morality, like art, means drawing a line someplace".

CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:19
Потешко е линијата која ја имаш започнато, да ја продолжиш во правилната насока. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:21

Потешко е линијата која ја имаш започнато, да ја продолжиш во правилната насока. намигнување

па тоа е знак дека воопшто не си ја ни започнал (а во заблуда си цело време дека си го сторил тоа)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:21
Не бе па ти, сеа ми ја скина линијата (или филмот, како сакаш). изненадување

Изменето од bounty_hunter - 10.Март.2010 во 00:22
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:22

Auuuuu, kako da go sfatime ova???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:24
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

па сигурно нема да ве убијам преку нет...
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:35

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

па сигурно нема да ве убијам преку нет...

Uff, mi olesna .... Bas si velikodusna.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 00:40

...Големи филозофии.... некогаш не ги разбирам...
... не се ни ..трудам.....не%20знам...............не%20зборувам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 01:00
Тоа што поминало, веќе не постои; тоа што ќе биде, сe уште не дошло. Па, тогаш, што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината. Ете, во таа точка е целиот наш живот. (Л.Н.Толстој)

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 01:02
можеби но не секогаш, но таа точка може да ти го измени целиот живот некому позитивно, а некому негативно зависи кој како го доживеал или минал во тие мигови..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 01:05
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

можеби но не секогаш, но таа точка може да ти го измени целиот живот некому позитивно, а некому негативно зависи кој како го доживеал или минал во тие мигови..........

да, во ред е тоа што го кажа ти, но сепак се мислеше на тоа да го живееме мигот, сегашноста а не да се навракаме наназад или да си ја замислуваме иднината... сепак само Бог знае што се не чека во животот!

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 01:10

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

да, во ред е тоа што го кажа ти, но сепак се мислеше на тоа да го живееме мигот, сегашноста а не да се навракаме наназад или да си ја замислуваме иднината... сепак само Бог знае што се не чека во животот!

делумно и знеме што не чека, велам деумно бидејќи делумно влијаеме и на сегашноста иднината поучени од искуството од минатотот...не постои индивидуа без минато ниту личност без иднина ниту иднина без минато....а идннината не мозже да биде поинаква од онаква каква што ке си ја направиме ние...сакале или не да признаеме влијаела доста врз нас...сепак искуството е животот за оној кој знае, сака, умее....
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 11:06
Можеби Бог сакал да запознаеш многу погрешни луѓе пред да ја запознаеш вистинската личност, и за истото ќе му бидеш благодарен кога тоа ќе се случи...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 82>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,320 секунди.