IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла Ви се врти
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла Ви се врти

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 280>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 18:23
старите за се викаат "назад ни е" ама шо подразбирет под то сезбунетост
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:34
mi se vrti u glava nesto ludo ama ne znam so e, cekaj da izlezam do nadvor da prosetam mozebi ke mi dojdi mislava 
Кон врв
stigmata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2010
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigmata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:41
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

mi se vrti u glava nesto ludo ama ne znam so e, cekaj da izlezam do nadvor da prosetam mozebi ke mi dojdi mislava 
nikada nije bilo kao sto je bilo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:42
eeeeeeeee prosetav mi dojde mislavaaaaaaaaда
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigmata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:43

eeeeeeeee prosetav mi dojde mislavaaaaaaaaда
i koja e taja misla
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:48
eeeeeeeeee toa sega vidi vaka ne moze taka javno da kazuvam da me citaat siteeeeeeee, aj da ti sepnam bivaaaaaaaaaaa, ama ako kazes na  nekojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ke teeeeeeeeeee eeeeeeeeeee........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigmata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 19:49

eeeeeeeeee toa sega vidi vaka ne moze taka javno da kazuvam da me citaat siteeeeeeee, aj da ti sepnam bivaaaaaaaaaaa, ama ako kazes na  nekojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ke teeeeeeeeeee eeeeeeeeeee........
nema da kazam
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:38
да видиме како ќе реагира мечтаење
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:49
i shto vidovmeзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:55
Моментално уште нема реакција.Инаку јас чекам со нетрпение
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:56
kogo chekameзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:57
шефицата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:58
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2010 во 20:59
Снешке,ти ли си шефицата?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 280>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.