|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 54> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубоморен сум кога гледам дека има причина...
е тогаш сум крајно љубоморен а и немам милот, инаку не сум лош... у принципу Туку... ај здравје боже... можи вака ко што сум во план нешто ќе биде за скоро... пу пу да не е на подрек Изменето од volkswagen - 01.Март.2010 во 21:00 |
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum mn ljubomorna,ali i jas samata ne znam zasto...ednostavno toa e pojako od mene..kolku i da sakam da go skrijam toa ednostavno ne mozam i so toa iskacam glupa pred mojot partner...
sekad koga nego ke mu stigne poraka ili ke sedne na msn ja poluduvam,a porano ne sum bila takva...ne znam zasto,mozda zasto go sakam ili preteruvam... |
|
Do not play with the viper
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да...и кога треба, и кога не треба.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
п.с.
но ипак работам над самоконтролот и душевниот си мир. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум.....малку.... изгледа.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kupiv sprava za macenje od top ljubomorshop
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жалост сум љубоморан
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не сум. Па и тоа е лошо
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не знам. Не можам да љубоморам и готово. Колку пати имам пробано да се сменам, ама изглда одев на неуспешни часови
Случка: Дечко ми слави роденден и еден куп женски околу него(кои со дечковци - кои сами), со сите се слика, ги бацува во образ, ги гушка и тако даље. Јас си стојам на страна. И кога заврши се, излеговме од кафичот и другарка ми ми вика....Добро ма ненормална една, толку женски околу него, со сите играше, со тебе најмалку и ти си стоиш на страна. Сите му се нафрлија, и кој знае што се не направија а ти со мал прст не мрдна. Како да не си во врска 2 години. Исто и за било што. Не можам и готово |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nitu trzna
znaci nemase nikakvo cuvstvo na pripadnosta jbg toa e |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубоморна сум кога е некој на моја територија. Нападно!
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislev deka nikogas nema da sum ljubomorna,ponesena od mislata deka sum poubava od partnerov moj,ama sega me jade nekoj crv i ne znam dali e toa ljubomora ili strav deka nekoj mi go zema plenot,drugarot,ljubovnikot.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |