IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 54>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 1,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 21:00
Љубоморен сум кога гледам дека има причина...
е тогаш сум крајно љубоморен а и немам милот, инаку не сум лош... у принципу плазење

Туку... ај здравје боже... можи вака ко што сум во план нешто ќе биде за скоро... пу пу да не е на подректрепкање

Изменето од volkswagen - 01.Март.2010 во 21:00
Кон врв
fros Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 63
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2010 во 15:36
ja sum mn ljubomorna,ali i jas samata ne znam zasto...ednostavno toa e pojako od mene..kolku i da sakam da go skrijam toa ednostavno ne mozam i so toa iskacam glupa pred mojot partner...
sekad koga nego ke mu stigne poraka ili ke sedne na msn ja poluduvam,a porano ne sum bila takva...ne znam zasto,mozda zasto go sakam ili preteruvam...
Do not play with the viper
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2010 во 18:07
DAголема%20насмевка
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:39
Да...и кога треба, и кога не треба.кубење%20коса
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:40
п.с.
но ипак работам над самоконтролот и душевниот си мир.голема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:43
Сум.....малку.... изгледа.црвенеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 19:50
Kupiv sprava za macenje od top ljubomorshop   голема%20насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 19:53
за жалост сум љубоморан тагатагатага
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 20:12
Воопшто не сум. Па и тоа е лошотага
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 20:13
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Воопшто не сум. Па и тоа е лошотага
изненадувањеkako mozish takaзбунетост
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 20:34
Па не знам. Не можам да љубоморам и готово. Колку пати имам пробано да се сменам, ама изглда одев на неуспешни часовисмеење

Случка: Дечко ми слави роденден и еден куп женски околу него(кои со дечковци - кои сами), со сите се слика, ги бацува во образ, ги гушка и тако даље. Јас си стојам на страна. И кога заврши се, излеговме од кафичот и другарка ми ми вика....Добро ма ненормална една, толку женски околу него, со сите играше, со тебе најмалку и ти си стоиш на страна. Сите му се нафрлија, и кој знае што се не направија а ти со мал прст не мрдна. Како да не си во врска 2 годиниизненадување.
Исто и за било што. Не можам и готовотага
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 20:40
ako nitu trzna
znaci nemase nikakvo cuvstvo na pripadnosta
jbg toa e

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 22:58
Љубоморна сум кога е некој на моја територија. Нападно!
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 18:30
jas mislev deka nikogas nema da sum ljubomorna,ponesena od mislata deka sum poubava od partnerov moj,ama sega me jade nekoj crv i ne znam dali e toa ljubomora ili strav deka nekoj mi go zema plenot,drugarot,ljubovnikot.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.