![]() |
|
Колку време посветувате на својот изглед? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa mnogu-ne izleguvam sekoj den zaradi obvrskite no koga izleguvam sakam da bidam max.dobra...
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Pa osven ucenje,nemam drugi a i ucenjeto ne go smetam za obvrska oti custvuvam deka i so nego vlozuvam vo sebe |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
eleni ti nemas nikakvi drugi obvrski ili........
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
EDEN SAAT PRED DA ODAM NA RABOTA I EDEN SAAT PRED DA SI LEGNAM....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Lele ...ja cel den se zamaram so mene
![]() ![]() Изменето од Eleni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
AngelBaBy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
mnogu premnogu najmnogu,vo prosek po 2 casa dnevno
|
|
"Where is the life we have lost in living? Where is the wisdom we have lost in knowledge? Where is the knowledge we have lost in information?"
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Premnogu vreme trosam na sebe.Toa nekogas mnogu gi nervira drugite,no ne mozam da si pomognam-toa e posilno od mene |
|
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
najmalce trosam vreme za mene oti nemam vreme od obvrski sto gi imam sekoj den inace sekoje vreme sto ke mi izlezi slobodno go trosam za mene
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Patnik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Зависно од обврските,времето посветено за се*е,кај мене варира, но секогаш е доволно. На моменти знам и да претерам...ама тоа не е многу често така да се на се...доволно.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Malku sum sebichna vo ova okolu sebei se za sebe zatoa sto celoto slobodno vreme si gi posvetuvam, a kade se tuka malku od obvrskite da ja rasteretam majka mi, ama galeniche sum edna na mama
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nelita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Премногу,премногу,а тоа значи дека сум со многу фалинки па се обидувам да дадам се од се*е за прво се*еси ,а потоа и на останатите да им биде задоволство од моето присуство!
![]() Но,природно е нели,никој не е совршен!
![]() |
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Mnogu, nekogas mislam deka preteruvam
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |