|
Една од болестите на 21-от век:ДЕБЕЛИНАТА!!! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цревните бактерии виновни за дебелината Идниот пат кога ќе застанете на вага и видите дека имате вишок килограми, немојте да си судите престрого. За дебелеењето би можеле да бидат криви и бактерите која се наоѓа во дигестивниот тракт. Овие бактерии, како што наведуваат научниците во магазинот Science го зголемува апетитот, па иако сите досегашни испитувања биле вршени над глувци, истото би требало да се случува и кај луѓето. Чистите раце, чашите од кои пиеме и антибиотиците можат да го спречат делувањето на овие бактерии. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си мислам дека сум дебела..
Ама послем сваќам дека не сум дебела, туку имам ци**и и гз. Најнормално. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тиги... не си тачна, мајке ми
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |