IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 1093>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:28
оди да си легнеш
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:58

A BE KO PEPELASKA,

NE ZNAM ZOSTO, AMA SE CEKAM BAS DO POLNOK I DA SI LEGNAM, E SEGA KE ODAM I PO POLNOK, DA VIDAM STO KE MI STANE SO KOMPJUTEROV, DALI KE SE STORI TIKVA.... ILI...... ILI....... KOJ ZNAE....

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:59
lele be kaj da najdam kredit da mu pisam poraka na seljakov.....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 01:27
Alal da mi e
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 09:04

Bice rat

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 10:34
Елени нешто слави, а ја нема да рече напијте се по една пијачка од мене
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 11:24

кој вели дека на ИДИВИДИ е досадно

Омрсете се!

Затоа, токму денес (сите кои се воздржувавте од валканите игри) затресете го креветот.

За вистинско уживање почнете го сексот по редослед-прво орално уживање, а потоа секс, па пак орално, па пак секс. Ако овие денови додека постевте сте смислиле некој новитет во сексот-сега е време да пробате. Еве еден предлог: почнува топло време, па тоа е супер прилика да го искористите сладоледот во сексот. Прво девојката нека му го намачка органот на типот, па некоа го бакнува, а потоа тој нека ја намачка девојката на стомакот и малку на вагината (но, не во внатрешноста туку дамо одозгора) и нека ја бакнува. Уивжјте

Изменето од kokolo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 11:31

Ама и ова е човек да се подзамисли малце

Секси жени матат мозок

Изјавата дека „жената е корен на злото“ по се’ изгледа дека не е далеку од вистината. Едно неодамнешно истражување покажа дека погледот на секси жена го заштитува мажот од донесување заклучоци. Јао ова ите како е вистина

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 11:40
Сексот лекар сам по се*е

Не треба човек да биде лекар за да знае дека сексот е добар по здравјето на човекот, го расположува.

Но, научниците сега, сакаат да кажат дека откриле како токму сексот лекува од депресија, настинки срцеви заболувања, па дури и од канцер.

Професорот Стјуард Броди од „University of Paisley“ објави статија во која објаснува како сексот може да го спушти крвниот притисок. И тоа, спуштањето на притисокот не е само моментално, после „добрата партија“, туку ефектите траат и до недела дена.

Кај мажите ситуацијата не е многу поинаква, се смета дека спермата во се*е содржи повеќе хормони кои се одговорни за расположението: тестостерон, оестроген, пролактин и други состојки кои можат да преминат крвотокот на жените.

Луѓето кои имаат сексуални односи еднаш до двапати неделно имаат трипати повисока концентрација на имуноглобулин А (IgA), антителото што го подобрува имуниот систем и е првата борбена линија од настинки и грипови.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 11:41

Човек стварно треба да поработи на својот имунолошки систем

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 13:38
kolku mrdnata rabota e ova psihologijava
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 13:48
леј ак ме пуштит...мама ќе ја бацам...ама ако не ме пуштит...ќе избегам ич не ми е гајле...
Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 14:09
lele kolku me sakat ovoj Carnation, i kolku mnogu mu nedostigaaaaam
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 15:20

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

lele kolku me sakat ovoj Carnation, i kolku mnogu mu nedostigaaaaam

e ova stvarno nemat nikakva vrska so psihologija ama aj

Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.