|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 473> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ме гушне
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми фали едно големо срце делфинско најмногу на свет !!!! |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде ли е само моето лисиче
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana Marija
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sinan sakic
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеки хеки мило...
Ми недостига, блу, делфин, јоки, алекта, гирл^^ се разминуваме , Цецка, бејби, Бојан, .. Благо кажано сите |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcka mila :) i ti mene mi nedostigas nate
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па кај си ми злато ти????
Те немаше утринава.. Ах кога ли ке те гушнам .. |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nate i ti mene mnogu mi nedostigas i zatoa specijalno se ukluciv na forumot za da te pozdravam posebno tebe a i ostanatite clenovi iako ne se znam so nikoj
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила гирл па ти дојде гушка за те*е срцуш
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе мене Маја ми недостасува...
Кај е? Доаѓа воопшто? и Беа ми фали затоа што секое утро Јаболкце ни даваше.... ми фалат уште ...ама после за другите |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi fali maja, i dadaeto so sea sigurno patuva nakaj Dubrovnik:), i najmnogu mi nedostiga carnation
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maja,brza,cecka.....
|
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene preterano mi falit Alekta
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |