IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Депресија и фобии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Депресија и фобии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11121314>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:01
фобијава ми се разви од кога го купив 101 от и од ко почнав да развозувам низ градов така без возачка, со не регистрирана кола... додуша и Чак Норис да е во моја кожа ќе се плаши...600 евра и условна не се мала работа

ама јас се плашам и без кола ко че сум во последно време

ти симоно на тале да му пратиш слики од гитарата твоја

ништо литиумке...само стравот ќе ми остане инаку друго нетага

Изменето од volkswagen - 04.Март.2010 во 20:01
Кон врв
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:01
имам фобија од бубачки... ито многу... :( т.е поминете 1 ден барем од тие 10 јас шо ги поминаф на децка клиника во ск па да видите дали нема да имате.. :) иначе најголема фобија имам од наставничката по музичко шо ми беше... денеска ја видоф, ме допре на рака и после ме печеше то местото ми се вцрви кај шо ме фати... алергија некоја имам од незе.. а баш нојческа ја сонував.. дека сум ја сретнала...
после... имам мн фобиј дај volkswagen потсетиме,ти имам кажувано :)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:02
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

фобијава ми се разви од кога го купив 101 от и од ко почнав да развозувам низ градов така без возачка, со не регистрирана кола... додуша и Чак Норис да е во моја кожа ќе се плаши...600 евра и условна не се мала работаама јас се плашам и без кола ко че сум во последно времети симоно на тале да му пратиш слики од гитарата твојаништо литиумке...само стравот ќе ми остане инаку друго нетага

на кој тале? и зш?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:02
Originally posted by s_girl s_girl напиша:

имам фобија од бубачки... ито многу... :( т.е поминете 1 ден барем од тие 10 јас шо ги поминаф на децка клиника во ск па да видите дали нема да имате.. :) иначе најголема фобија имам од наставничката по музичко шо ми беше... денеска ја видоф, ме допре на рака и после ме печеше то местото ми се вцрви кај шо ме фати... алергија некоја имам од незе.. а баш нојческа ја сонував.. дека сум ја сретнала...
како не фати мори една фобија од тоа шкодата дури имав 300 евра кешне  плазењеплазењеплазењеплазење

чек да ми текни... ми имаш кажувано на частрепкање

едит: амам мори.. кој тале па и ти... прати му на мсн, сака да купува детето, ќе учи да свириголема%20насмевка

Изменето од volkswagen - 04.Март.2010 во 20:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:07
наш тале? хахаха :)))) од мојана гитара нема поуба :))) дај му линкој од твитер тие шо ти ги дадоф тебе

како не фати мори една фобија од тоа шкодата дури имав 300 евра кешне  плазењеплазењеплазењеплазењечек да ми текни... ми имаш кажувано на частрепкањеедит: амам мори.. кој тале па и ти... прати му на мсн, сака да купува детето, ќе учи да свириголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:11

наш тале? хахаха :)))) од мојана гитара нема поуба :))) дај му линкој од твитер тие шо ти ги дадоф тебе

како не фати мори една фобија од тоа шкодата дури имав 300 евра кешне  плазењеплазењеплазењеплазењечек да ми текни... ми имаш кажувано на частрепкањеедит: амам мори.. кој тале па и ти... прати му на мсн, сака да купува детето, ќе учи да свириголема%20насмевка

а па јас ги памтам тие линкојте...
наш мори тале... тој мори ...еден единствен...
и за брат ми зедов скроз ист модел, затоа...

иначе... онтопик... имам и фобија од скутери... нема таква типка на веков што ќе ме кандиса да се качам на скутер
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:16

а па јас ги памтам тие линкојте...наш мори тале... тој мори ...еден единствен...и за брат ми зедов скроз ист модел, затоа...иначе... онтопик... имам и фобија од скутери... нема таква типка на веков што ќе ме кандиса да се качам на скутер

не ти текна за некоја од мојте фобиј? ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:18
на пример ... имаш фобија од некои фаци во класот
имаш фобија од слаби оценки и од изгубени поени на тест
имаш фобија од шушкање за време на тест.... се само што сум воочил без да ми кажешплазење    големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:21

на пример ... имаш фобија од некои фаци во класотимаш фобија од слаби оценки и од изгубени поени на тестимаш фобија од шушкање за време на тест.... се само што сум воочил без да ми кажешплазење    големо%20гушкање

хахаха од кој фаци од класон имам фобија жити се?! :P за ова за тестојве и за поткажувањето имаш право до некаде лол ама заборае да кажиш дека имам фобија од препишување на тест хахахха
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:25

на пример ... имаш фобија од некои фаци во класотимаш фобија од слаби оценки и од изгубени поени на тестимаш фобија од шушкање за време на тест.... се само што сум воочил без да ми кажешплазење    големо%20гушкање

хахаха од кој фаци од класон имам фобија жити се?! :P за ова за тестојве и за поткажувањето имаш право до некаде лол ама заборае да кажиш дека имам фобија од препишување на тест хахахха
па тоа де... шушкање на тест...

имаш фобија од многу фаци... што лаат само што ќе се завртиш..
ако ако...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:28

па тоа де... шушкање на тест...имаш фобија од многу фаци... што лаат само што ќе се завртиш..ако ако...намигнување

f**k them ич не ми е гаље појче во понеделнико не беше мислам ти или беше ... ко се испокараф со софија.. ја напукаф фкрај.. кефој.. шо сака нека зборува појче ич... к... не ме боли шо го немам :))))
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:29
добро... ај сега во разно - офтопикголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:33

добро... ај сега во разно - офтопикголема%20насмевка

епа ај дојди те нема...
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 20:36
Шуќур ал ви текна голема%20насмевка

No hard feelings големо%20гушкање
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11121314>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.