|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 1093> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди да си легнеш
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE KO PEPELASKA, NE ZNAM ZOSTO, AMA SE CEKAM BAS DO POLNOK I DA SI LEGNAM, E SEGA KE ODAM I PO POLNOK, DA VIDAM STO KE MI STANE SO KOMPJUTEROV, DALI KE SE STORI TIKVA.... ILI...... ILI....... KOJ ZNAE.... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele be kaj da najdam kredit da mu pisam poraka na seljakov.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alal da mi e
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bice rat |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елени нешто слави, а ја нема да рече напијте се по една пијачка од мене
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој вели дека на ИДИВИДИ е досадно Омрсете се! Изменето од kokolo |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама и ова е човек да се подзамисли малце Секси жени матат мозок |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сексот лекар сам по се*е
Не треба човек да биде лекар за да знае дека сексот е добар по здравјето на човекот, го расположува. Но, научниците сега, сакаат да кажат дека откриле како токму сексот лекува од депресија, настинки срцеви заболувања, па дури и од канцер. Професорот Стјуард Броди од „University of Paisley“ објави статија во која објаснува како сексот може да го спушти крвниот притисок. И тоа, спуштањето на притисокот не е само моментално, после „добрата партија“, туку ефектите траат и до недела дена. Кај мажите ситуацијата не е многу поинаква, се смета дека спермата во се*е содржи повеќе хормони кои се одговорни за расположението: тестостерон, оестроген, пролактин и други состојки кои можат да преминат крвотокот на жените. Луѓето кои имаат сексуални односи еднаш до двапати неделно имаат трипати повисока концентрација на имуноглобулин А (IgA), антителото што го подобрува имуниот систем и е првата борбена линија од настинки и грипови. |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек стварно треба да поработи на својот имунолошки систем |
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku mrdnata rabota e ova psihologijava
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леј ак ме пуштит...мама ќе ја бацам...ама ако не ме пуштит...ќе избегам ич не ми е гајле...
|
|
Точачиња.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kolku me sakat ovoj Carnation, i kolku mnogu mu nedostigaaaaam
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova stvarno nemat nikakva vrska so psihologija ama aj |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |