![]() |
|
Смеење |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
уаууу..ама неприлично предложение...како да го одбиjам??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...smeenjeto plus nosi zdravje..zadovolstvo..ma se nosi...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
смеењето е убаво .......... јас најповеќе се смеам на такви кои никако да најдат причина ( женска ) за да бидат насмеани
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ма...многу си убедителен...знам jас ...знам... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ти бе, имал си роденден а не кажуваш... па аjjj...ке размислам на подарок... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
se sekavas koga se smeevme porano..
ubavo bese bre u pm...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
се сеќавам и јас .......... како се смеевме ПОРАНО
![]() |
|
![]() |
|
еееjjj...не ми вадете приказка сега!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
смеењето е лек .........
оние кои никогаш или многу ретко се смеат , секогаш се БОЛНИ ...........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ima bre mnogu sto rabotata ja sfakaat ozbilno, i ne sakaat da se smeat.
ne im bilo do smea.....
![]() odam jas da se po-smeam malku...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Moze i jas malku ha?
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |