|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 739740741742743 832> |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shtogodiloci.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бев |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-Ништо во официалните мечови преку Ирска и Русија ќе бидеш
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк ... сврбија и црнагора не се привлечни репрезентации со кои игра Македонија и јас би одел да одам да ги гледам на стадион.Со Р.Ирска секако одам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-нема везе преку кого игра Македонија.Дури да игра преку Тринидад и Тобаго вистинскиот фан треба да биде на трибините
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na malogragjanshtinava kraj i nema.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк - не ми се верува
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК.....Најлош ден во 2010 година....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-ми се спие уште
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk.. sakam koga slusam gugutki od sabajle...doaga prolet
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... имаше една тажна приказна за еден форум...
На времето на еден форум, забатален, напуштен од админите, во којзнае која верзија, бевме собрани неколкумина (20тина постојани) , те муабети, те стручни ствари (за тоа што беше наменет форумот), те зафрканции и многу убаво ни поминуваше времето... не ми се стануваше од пц. И така, едно време единиот модератор и рестото од членовите почаа да бараат „реновирање“ на форумот. И јас ги поддржав, оти да не пак, ми се виде убаво. Као и обично никој од админите не одговори на нашите пораки. И кога најмалку го очекувавме... опе ете го админот онлајн... На еден член како роденски поклон му поклони модераторска функција и ни вети нов форум. КЕфојј... . Јас тогаш бев намерачен (како и сега) на ИДИВИДИ, па помалку го посетував тој форум со што си пропуштив шанса за да бидам модератор на новиот. И ете... дојде и тој ден кога беше отворен новиот форум. Сите што беа на стариот форум ( освен јас и уште неколку мина кои бевме отсутни последниот период) станаа модератори и админи. И сеа, пошто не можат еден на друг да си бришат постови (а и да можат душата не му дава) , му бришат на челновите без титула и не ни оставаат ни ронче офтопик, а форум без офтопик ти е како мерцедес без знак Не само тоа... се изгуби некако дружењето, се сведе сето на едвај муабет за тоа што е наменет форумот и се без воља... јбг... Добро... го прежалив тој форум.... „лесна му замја“ Идивиди ми остана уште од сите форуми што ги посетував , се надевам дека ќе остане вакво добро дружење ... |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам ..и мене ме растажи приказнава....................
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за тебе можи не е толку, ама за мене...од толку добро дружење сето да премине само на ограничен муабет.... Изменето од volkswagen - 04.Март.2010 во 10:54 |
||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK Dobar dennnnnnnnn deco kao ste, nemoj taka tuzni po sabjle da mi bidete
|
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
Внеси реплика | страница <1 739740741742743 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |