![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 739740741742743 832> |
Автор | ||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Shtogodiloci.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Не бев |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-Ништо во официалните мечови преку Ирска и Русија ќе бидеш
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
сдк ... сврбија и црнагора не се привлечни репрезентации со кои игра Македонија и јас би одел да одам да ги гледам на стадион.Со Р.Ирска секако одам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-нема везе преку кого игра Македонија.Дури да игра преку Тринидад и Тобаго вистинскиот фан треба да биде на трибините
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Na malogragjanshtinava kraj i nema.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
сдк - не ми се верува
![]() |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
СДК.....Најлош ден во 2010 година....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
|
сдк-ми се спие уште
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sdk.. sakam koga slusam gugutki od sabajle
![]() ![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк... имаше една тажна приказна за еден форум...
На времето на еден форум, забатален, напуштен од админите, во којзнае која верзија, бевме собрани неколкумина (20тина постојани) , те муабети, те стручни ствари (за тоа што беше наменет форумот), те зафрканции и многу убаво ни поминуваше времето... не ми се стануваше од пц. И така, едно време единиот модератор и рестото од членовите почаа да бараат „реновирање“ на форумот. И јас ги поддржав, оти да не пак, ми се виде убаво ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Добро... го прежалив тој форум.... ![]() Идивиди ми остана уште од сите форуми што ги посетував , се надевам дека ќе остане вакво добро дружење ... ![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Сакам да кажам ..и мене ме растажи приказнава...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() за тебе можи не е толку, ама за мене...од толку добро дружење сето да премине само на ограничен муабет.... ![]() Изменето од volkswagen - 04.Март.2010 во 10:54 |
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
SDK Dobar dennnnnnnnn deco kao ste, nemoj taka tuzni po sabjle da mi bidete
![]() |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 739740741742743 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |