|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 41> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас знам твоjот став на таа тема...но не мислиш дека кога во питане е лjубов секоjа "жртва" е достоjна за почит? |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ух... ме стави у тесно...
ама она со голтањето... можно е да ужива....а...?? а...?? |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само ако лjуби.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аххххх... ти ќе ме уништиш мене... немам одговор на ова... чекај, чекај... сакаш да кажеш дека ако не сака... не љуби доволно...?? |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е како да не...
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е мое мислене...jас така функционирам.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас жените... не ги разбирам... и тоа ти е... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не гледам ама баш никаква поента во тоа женско да голта сперма
Но може се искажува некоја голема приврзаност со тоа. Ако и е арно нека голта. Изменето од fiks - 04.Март.2010 во 13:01 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edna mi kazuese gluposti deka go saka, ama ne moze da golta , a ja i' rekov deka vrska nema sto e toa sakanje
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се голта или не???
Некои жени се згрозуваат кога станува збор за орален секс, а некои се спремни да одат чекор понатаму и да завршат сè како што треба, и на крајот да проголтаaт, знаете што. После тоа сите се задоволни, а и не треба да се исчисти нередот.
Протеини и калории |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku morgen....
mnogu znae vo ,,toj,, moment mashkoto ..... ako zhenskoto voopshto go golta ili ednostavno go zadrzhuva vo usta i se cedi... dovolno e da ne se prekine ritamot vo kritichniot moment.... a koj pravec ke odi ,, ispustot,, ne e tolku vazhno za nego..... zatoa najdobro i najzdravo da ne se chitaat vakvi soveti...... nema goltanje....ne e vo red ni moralno ni shto ja znam....... ednostavno jazikot neka se digne i neka izigrava tapa pred zhdreloto..... i se drugo ke se izlie na druga strana..... pffff kaj ja najdovte bre temava..... vazna a ,, igrata ,, ne e vazhen pravecot na krajniot produkt.... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Задржи ли го во устата значи рано или касно ќе го голтне.Затоа поубаво е директно да голта.
И сепак секоја жена има сопствен вкус.Има жени каде тоа ги радува , како има жени кои им е одвратно.........
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
она другата секретарка земала помала плата
оди директорот и одбивал од хранарина инаку темата е јасна има три типа жени кои не сакаат на кои не им смета тоа и тие што обожават да го прават тоа . хауг Изменето од anakin - 16.Март.2010 во 17:35 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zhena shto saka toa.......
ima tri tipa zheni...... edni shto odlichno glumat deka im se dopagja ,, toa,, za da ispadnat deka epten gi biva.....demek umetnichki seksi dojam pred pastuvot.... drugi koi apsolutno ne go sakaat toa i bez pardon go ispoljavat toa so gadenje bez razlika shto pastuvot ke se secne i razochara... i treti koi vnimavaat na zhelbata na pastuvot za obostrano zadovolstvo , no na mnogu itar em seksi nachin go sokrivaat pravecot.... i krajjj ne komentiram veke ..... |
||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |