IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Знам дека........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знам дека........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 304305306307308 360>
Автор
Порака
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:29
парфемче...некоjа бижутериjка...или ...почасти jа некаде...пааа...не знам дали момето е захтевно..збунетост
...
знам дека---додуше моите години се со двадесет повеке...ама мислам дека сум во тренд се уште...за совет.трепкање
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:30
ам BMW е прилична варианта за подарок
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:32
Originally posted by да          бе да бе напиша:

ам BMW е прилична варианта за подарок

но не и фолксваген...знам дека, де.голема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:37
BWM v/s VWизненадување
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:37
И јас размислував за некои такви ситници, само ќе ми треба малце помош околу тоа што поконкретно да барам... некоја колекција, нешто така, ама ми треба поконкретно.. марка.. или сл... што да барам ..

и така...
де бре... 20 и нешто не се многу.. и за совет и за се останатонамигнување

абе мали... јас возам Ауди од 1974та што го заборавил хитлер на бегање , ти ми предлагаш БМВ да и купам...плазење е убав предлог, нема што
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:38
зд,.... ќе префрлам постови..... наскоро плазење%20злонамерно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:39
абе сега датаjли - бараj во црвено
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:42
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

зд,.... ќе префрлам постови..... наскоро плазење%20злонамерно

офтопици ли имазбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:46
знам дека ...понекогаш скапо не значи квалитетно. знам дека достапна и квалитетна марка е Улрих де Варенс ---парфемче...
но може и:

ево во таа боjа лак и руж---мацките jа обожават ...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 01:46
знам дека ја сум крива....што ја скршив рачката од цревотоголема%20насмевка
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 01:48
znam deka ,..ne znam shto e rachka od crevo ?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 10:18
znam deka... ke se zasutkam i nisto nema da napravamтага
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 10:30
Originally posted by pagane pagane напиша:

знам дека ...понекогаш скапо не значи квалитетно. знам дека достапна и квалитетна марка е Улрих де Варенс ---парфемче...
но може и:

ево во таа боjа лак и руж---мацките jа обожават ...

зд... може ова да испадне на добротанцување

фала Паганче... срце си големо%20гушкањебакнеж
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 10:33
зд-и досадив и сега треба многу време да чекам она да ми пишува загриженосткубење%20косаистепан
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 304305306307308 360>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.