|
Албанците масовно заминуват на печалба |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
dalton
Група Регистриран: 18.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj normalno e da se napusti ovoj pekol bez razlika na nacionalnata opredelba ,za obicniot covek ovdeka nema zivot ,posebno mladata generacia toa treba da go napravi naj hitno da im ja ostavime drzavata na vmro, sdsm .dui....na samonarecenite eksperti ,analiticari,raznorazni vladini i nevladini zdruzenia raznorazni agencii..............i mnogu drugi koj ja cicaat krvta i pota na ovoj narod bas sum sreken sto ova se slucuva -koga nekoj ke ja tresne glavata od sid
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
војникОТ
Нов член пешадија Регистриран: 16.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море, море, море..да не бев Македонец и да не живеев во Македонија, ќе си помислев дека живееш во најбедното место на Земјата. Дали е пекол или не, зависи од тебе, кои очекувања ќе си ги поставиш, по кои принципи ќе живееш, кои вредности ќе ги почитуваш. Ако сакаш многу пари, да, ова е пекол за тебе. Нема пари. Немам ни јас. Ама мене повеќе ми значи тоа што Иван се ожени, Вања се ожени, доби и син, Мирко се ожени..тоа се тие работи кои изнудуваат насмевка кај мене. Сигурно не е до толку бедно и со тебе, па да речеш дека живееш во пеколот. Знаеш каде е пеколот..онде, во Третиот свет. А дали си размислил дека можеби баш поради фактот што државата им беше оставена на ВМРО, СДСМ, ДУИ, експертите, аналитичарите итн., баш тоа е причината за ситуацијата во државата? Кој е несреќен нека си оди. Треба да си оди. Не е срамота тоа. Но поради неостварени соништа да плукате по земјата во која сте прооделе..нема никогаш да премолчам! Сигурен сум дека не е до толку пекол.. Што се однесува до темата, би сакал да кажам мое мислење, дека теми од ваков тип не се издржливи, односно неколку дена по веста нема што повеќе да се каже..само една добронамерна сугестија, мое лично мислење. Изменето од војникОТ - 02.Март.2010 во 00:13 |
|
Самопочитувањето, кое подразбира самосвест за тоа кој си и што си е најважно за самоопстанокот!-Јагнула П. Куновска
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто некој би имал против ова појава, не ми е јасно...
прво Европа без граници е желба на сите Европјани... второ секој има право да бира каде сака да живеее, ако може се рабира... и трето... малку па и ние да им одиме на Белгијанците и да им објасниме дека ги кршат човековите права за слободен избор... ма макар и за ова ситуација... и последно, ме интересира, има некој точна бројка...??? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"малку па и ние да им одиме на Белгијанците и да им објасниме дека ги
кршат човековите права за слободен избор..."
....ete ti sega! nekoj shto ...ushte do vchera ne smeel ni da zucne slobodno,...sega na nekoj shto oduvek "prdel" kaj i koga saka,..ke mu soli pamet za ,...chovekovi prava!? |
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemot e sto nema da im dadat azil.. i ke ni gi vratat nazad
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xzivotot e takov kakov sto ke si go napravis, ako ti e pekol "domata" togas... takov si si ja napravil... i ne si se trudel dovolno
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Море, море, море..да не бев Македонец и да не живеев во Македонија, ќе
си помислев дека живееш во најбедното место на Земјата.
"
..ja odma i pomisliv na toa ,.,..deka i stvarno zivee tuka,...vo najbednoto mesto na svetot! ...nekoj se bukvalno sfakja! inache ...i pekol e!....za povekjeto vo nea! |
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza.. ne plukaj vo bunarot od koj pies voda
a dokolku ne ti odgovara, vo bilo koj moment sloboden si da si najdes podobra opcija dokolku ima za tebe podobra opcija...
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas na primer i koga bi imal moznost da zaminam ne odam ...samo poradi faktot sto ne sakam da im ostavam prostor na skembarite,tranzi-novokomponirani-te bogatasi ,m.z....da se sirat tuka.. i ke im smetam vo sekoj cekor...ima da me gledaat dodeka se zivi....
Изменето од zagor - 02.Март.2010 во 11:02 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
војникОТ
Нов член пешадија Регистриран: 16.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абер дојде, Загор е жив! |
|
Самопочитувањето, кое подразбира самосвест за тоа кој си и што си е најважно за самоопстанокот!-Јагнула П. Куновска
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто така мислев додека бев дваесетина години стар... Се додека не сфатив дека терањето инат не ми е во корист, и дека треба да го земам животот во сопствени раце. И онака на тие за кои што збориш ништо не им се накршува и вака и така.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich da ne mu se sekirate,..ke ni se vratat !...i toa pobogati !
|
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Za zal " se vrakat nazad pecalbarite od Belgija
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |