![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 680> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сп-како изеднаш се разлити????
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Shto li mu pravi za da molchi dodeka mu nabiva rogovi?!
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
сп дали заборавив?
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
сп....зошто сум толку среќна во 3 и 30......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп од каде ли е Пагане???
Од МК гарант не е ... од Хрватска ли е?? |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
jас не се прашувам:
1. бугарка сум ![]() 2. живеам во Хрватска ![]() 3. веке имам приличен стаж на форумов, а и си го обожавам. ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
e pa ima i nekoi luge ovde sto te obozavat ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
а jас им вракjам со истото... ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
ааааааааа... ее сега ми е веќе бистро
![]() Оти по муабетот ми заличуваш на Хрватица, а некаде имам прочитано дека си Бугарка колку што ме држи памтењето... затоа ![]() а тоа со стажот знам и баш ми е драго што има и од други земји форумџии ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...a ne kaza mazena li si ma?toa mene me interesira,ne od kaj si ...sto si...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
![]() освен тоа сум и маjка! ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..valjda ne na tri-cetiri deca
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...zolsto porakite....tie kako gi vikate..LP,koga ke pratam da receme prema eden nik,mi odgovara "drug "od tamu?sto e fintava?
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 384385386387388 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |