|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Автор | ||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во право си за ова.. без разлика дали веруваш или не сега,како мал секако ти има кажувано прикаски и сл и то останува во потсвеста |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Откриен дух пред разурнато училиште
Еден работник останал буквално без зборови кога на сликите кои што ги направил додека разурнувал дел од едно старо училиште забележал дух. Сликата од разрушеното место покажува нешто што наликува на осумгодишно момче, облечено во стара облека како стои и гледа во камерата. Работникот, Џон Форс (47) ја забележал фигурата дури откако извршил преглед на фотографиите кои што ги направил тој ден. -Направив неколку фотографии и во тој момент не забележав ништо невообичаено. Но, кога ги префрлив сликите на компјутерот ја видов фигурата и косата на вратот ми се наежи. Не можев да верувам во тоа што го гледам, истакнува Форс. Училиштето чиј дел е урнат се наоѓа во близина на Хал, источен Јоркшир и е изградено уште во далечната 1936 година. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу нешто окезено детево.
Изгледа “типацов“ му рекол: -Сееј чииииис...! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zoki_csv7
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A prasanjeto sto se i koj se duhovite treba da se rasjasni, zosto postojat? |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Духови се призраци кои што “живеат“ на местото каде што починал човекот. Постојат...бидејќи имале недовршена работа на земниот свет. |
||
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се производ на нашата имагинација и фантазија?
|
||
cveteppp
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da do gledate PARANORMAL AKTIVITIS.
toa e horror koj e snomen so domasna kamera i spored vistinska slucka. mene od pamet me izvadi. |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paranormal activity ne e domasen privaten film, tuku e film snimen spored scenario so amaterski glumci. Istiot muabet se vrtese i za Blair Witch project, pa ispadna deka e film od akademijata za film pri nekoj univerzitet vo USA. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј....
ај малце кажете нешто повеќе околу ова ако знаете ... На патот од Големо Коњари до Кривогаштани имало некое си XXX место (т.е. не знам точно каде, ни како се вика) каде што наводно на порано било убиено некое девојче... викаат дека се осеќа некоја сила која влијае врз моторните возила што поминуваат тука и на патниците , во точно 24:00 часот на местото а и се појавува дух од девојче... сум чул и други муабети за ова, ама не знам точно... ако некој знае.. БУЈРУМ Изменето од volkswagen - 02.Март.2010 во 13:47 |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ова, демек модифицирана приказна за белата невеста.
Глупости. Он па се грижи за моторот на колата. |
||
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:18 |
||
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аи...а што ако белата невеста се појавила повторно како бел зајак...
Пошто знаеш, можно е и тоа... Има таа типка ненадминлива и супериорна моќ. Боже, Боже... |
||
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se vika urban mit... skoro sekoe mesto vo Mk ja ima istata prikazna...Istoto go raskazuvaat i za edno mesto kaj Dracevo, pa kaj Kosel, pa za nevestata vo Volkovo, pa na patot za nakaj Trpejca... i uste mn.drugi mesta. Isto i prikaznata za covekot sto sobral devojka koja stopirala pokraj patot, pa koga i ja dal jaknata. Tie prikazni se narodni predanija i se vrtat so godini nanazad pomegju narodot. A vsusnost nikoj nisto ne videl. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А уствари, зар некој уште верува во тоа?
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |