IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 42>
Автор
Порака
s_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај s_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 16:10
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

скелетСамата помисла на духови, без разлика дали веруваш или не во нив, предизвикува страв...тага

во право си за ова.. без разлика дали веруваш или не сега,како мал секако ти има кажувано прикаски и сл и то останува во потсвеста
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2010 во 21:36
Откриен дух пред разурнато училиште

Еден работник останал буквално без зборови кога на сликите кои што ги направил додека разурнувал дел од едно старо училиште забележал дух.

Сликата од разрушеното место покажува нешто што наликува на осумгодишно момче, облечено во стара облека како стои и гледа во камерата.

Работникот, Џон Форс (47) ја забележал фигурата дури откако извршил преглед на фотографиите кои што ги направил тој ден.

-Направив неколку фотографии и во тој момент не забележав ништо невообичаено. Но, кога ги префрлив сликите на компјутерот ја видов фигурата и косата на вратот ми се наежи. Не можев да верувам во тоа што го гледам, истакнува Форс.

Училиштето чиј дел е урнат се наоѓа во близина на Хал, источен Јоркшир и е изградено уште во далечната 1936 година.

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 14:51
Многу нешто окезено детево.
Изгледа “типацов“ му рекол: -Сееј чииииис...!трепкање
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
zoki_csv7 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoki_csv7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 19:34
Originally posted by Crna mamba Crna mamba напиша:

Pa mi tekna sega na duhovite.Veruvate vo duhovi? Jas da. Nemam dosega videno. Nekoi licnosti tvrdat deka imaat......Kojznae.

So mislite vie?  

A prasanjeto sto se i koj se duhovite treba da se rasjasni, zosto postojat?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 20:34
Originally posted by zoki_csv7 zoki_csv7 напиша:

Originally posted by Crna mamba Crna mamba напиша:

Pa mi tekna sega na duhovite.Veruvate vo duhovi? Jas da. Nemam dosega videno. Nekoi licnosti tvrdat deka imaat......Kojznae.

So mislite vie?  

A prasanjeto sto se i koj se duhovite treba da se rasjasni, zosto postojat?

Духови се призраци кои што “живеат“ на местото каде што починал човекот.
Постојат...бидејќи имале недовршена работа на земниот свет.голема%20насмевка
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 20:45
Не се производ на нашата имагинација и фантазија? збунетост плазење
Кон врв
cveteppp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Февруари.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cveteppp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 21:11
da do gledate PARANORMAL AKTIVITIS.
toa e horror koj e snomen so domasna kamera i spored vistinska slucka. mene od pamet me izvadi.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 03:42
Originally posted by cveteppp cveteppp напиша:

da do gledate PARANORMAL AKTIVITIS.
toa e horror koj e snomen so domasna kamera i spored vistinska slucka. mene od pamet me izvadi.

Paranormal activity ne e domasen privaten film, tuku e film snimen spored scenario so amaterski glumci. Istiot muabet se vrtese i za Blair Witch project, pa ispadna deka e film od akademijata za film pri nekoj univerzitet vo USA.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 13:46
еј....

ај малце кажете нешто повеќе околу ова ако знаете ...

На патот од Големо Коњари до Кривогаштани имало некое си XXX место (т.е. не знам точно каде, ни како се вика) каде што наводно на порано било убиено некое девојче... викаат дека се осеќа некоја сила која влијае врз моторните возила што поминуваат тука и на патниците , во точно 24:00 часот на местото а и се појавува дух од девојче...голема%20насмевка

сум чул и други муабети за ова, ама не знам точно... ако некој знае.. БУЈРУМ

Изменето од volkswagen - 02.Март.2010 во 13:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 17:55
А ова, демек модифицирана приказна за белата невеста.голема%20насмевка
Глупости.
Он па се грижи за моторот на колата.голема%20насмевка
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 19:53
.

Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 22:46
Аи...а што ако белата невеста се појавила повторно како бел зајак...
Пошто знаеш, можно е и тоа...
Има таа типка ненадминлива и супериорна моќ.
Боже, Боже...смеење
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 10:22
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

еј....

ај малце кажете нешто повеќе околу ова ако знаете ...

На патот од Големо Коњари до Кривогаштани имало некое си XXX место (т.е. не знам точно каде, ни како се вика) каде што наводно на порано било убиено некое девојче... викаат дека се осеќа некоја сила која влијае врз моторните возила што поминуваат тука и на патниците , во точно 24:00 часот на местото а и се појавува дух од девојче...голема%20насмевка

сум чул и други муабети за ова, ама не знам точно... ако некој знае.. БУЈРУМ

Toa se vika urban mit... skoro sekoe mesto vo Mk ja ima istata prikazna...Istoto go raskazuvaat i za edno mesto kaj Dracevo, pa kaj Kosel, pa za nevestata vo Volkovo, pa na patot za nakaj Trpejca... i uste mn.drugi mesta.
Isto i prikaznata za covekot sto sobral devojka koja stopirala pokraj patot, pa koga i ja dal jaknata.
Tie prikazni se narodni predanija i se vrtat so godini nanazad pomegju narodot. A vsusnost nikoj nisto ne videl.

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 17:56
А уствари, зар некој уште верува во тоа?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,404 секунди.