![]() |
|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 37> |
Автор | ||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
да не мешаме баби жаби темата е што ве привлекува мене секогаш прво ме привлекува изглед ![]() |
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од abnormalen - 01.Февруари.2010 во 16:06 |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Физичката убавина е минлива,ама карактерните особини се со долг рок на употреба,затоа памет во глава
![]() Членов над мене под итно треба да си го промени никот,толку нормално размислува ,а ставил абнормален ник.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
izgledot reshava za pocetokot,a karakterot za ponatamoshniot razvoj ili za krajot na edna vrska...inaku izgledot mnogu kazuva i za karakterot na nekoja licnost
![]() |
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
за почеток , она што го гледам ...... а подоцна , о том , потом ..........
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa koa ja gledam utegnata so obrazi odzadi koi se smeat, graden kos vo koj moze da se odigra svetsko prvenstvo vo kosarka odma ja zamisluvam nategnata i poslem se cudi oti vo ebem pravec ni ide muabetot.
A koga ke ja vidam nekoja skromna, so rolka uz vrat i kaput od tatko i, prvo filozofirame, za svetot i kolku se glupi lugeto oti trcaat po materijalni bogatstva i tek poooosle ...nategnuenje... |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Збунко со вторава категорија поради недостаток на т.н „изглед„ се пролонгира времето до легнувачката а може и воопшто да не дојде до тоа ако се заборавите со „паметни карактерни муабети„
![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
фала ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Културен е оној човек кој може да опише жена без да се служи со рацете. |
||
![]() |
||
opasna_mala ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Изгледот привлекува,карактерот задржува!!!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Убаво кажано
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Па..
Најнормално, прво изглед...Ма да немам некои особени “побарувачки“ за тоа како треба да изгледа... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
cvrst karakter vo.....nezen izgled!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |