|
Слаткар(истика) |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па што знам,изгледа вас жените некој треба да ве пцуе и тепа за да го сакате и почитувате најмногу,или сум во грешка? Во случајов така му иде со Слаткаристика.
Слаткар ве навредува а вие купувате билети и цедиња од него
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не вие, туку тие.
Лично одвратен ми е. Бубуљистика. А очигледно е дека повеќето шо го слушаат се као “раперки“ па они се демек навикнати на такви изрази... Хард кор.. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мило ај не вели два пати.
Ти гарантирам доколку би се појавил пред тебе ќе полеташ одма.
А да ти пријде некое примерно момче на твои години,ќе го одштрафиш за три секунди поради тоа што кошулата не му била бренд некој.
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Охохооо... Ама мислење.. Две чисти ова нема со мене... Веруј ми! |
|||
|||
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pred nekoj den bas se odluciv da slusnam za kogo tolku se kreva prasina. Navodno bil mnogu dobar i imal jaki tekstovi. Samo po 2 islusani pesni mi stana jasno zosto deckovo e tolku popularen t.e. zosto popularnosta ja uziva najmnogu kaj maloletnata publika na vozrast od 12 do 17 godini i kaj postarti generacii sto slusat turbo-folk i Slatkaristika. Znaci premnogu pcue, vrega a toa e osnovniot faktor zosto konzumatorite pagaat vo trans. A i kako sto gi procitav komentarive poveketo tvrdat deka imalo mnogu devojki pa ne mi e jasno kako uspeal da sobere tolku pripadnicki na ponezniot pol koga vo tekstovite sprema niv se odnesuva kako kon nesto sto ne e zena.
|
|||
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море маме му ибам и на него и на неговите колачи...
|
|||
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дури гледајќи Златна бубамара разбрав што му значи „спушти се доле“
човвекот живеел на петти спрат и секој ден ја праќа девојката по пиво со „спушти се доооле“ а оваа му се враќа со пиво во раце и со „шоп шопинг, шоп шопинг“ |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fiks у право си... слаткар е гомно невидено... дечки слушајте Легија и HardCore рап и се ќе биде ок... Изменето од Jovan.74 - 15.Март.2010 во 16:13 |
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зарем заслужи ‘раперов‘ 3 страни коментари на форумов...
|
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можеш да кажеш некому што да слуша... Легија мегија, Грин аут бла бла... |
|||
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моеш да му препорачаш . |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да ве прашам вие што испрокоментиравте погоре. Имате слушнато некоја песна од овај?
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја иам јас слушнато ФМ и Шопинг.
И беш денес го глеав спотот на Полетај... А шо, ти го слушаш, а? |
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе вака едно прашање до сите негови фанови...
Кеф ви прај што слаткар ве понижува??? ако ве „пали“ тоа што слаткар ве вреѓа, контактирајте ме мене... има да е отерам у пичку матер и тоа поарно од него 100%... во живо... п.с. и поефтино наплаќам Изменето од volkswagen - 16.Март.2010 во 22:20 |
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |