|
Мразам... |
Внеси реплика | страница 123 41> |
Автор | ||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2010 во 12:42 |
|
mrzam koga nekoj djvaka so otvorena usta pa slusas kako ja prefrluva hranata od edna strana na druga (nemozam ni da pomislam da poglednam) mrzam koga zevaat glasno
mrzam koga pijat voda i pred da ja ispijat goltkata ja proplaknuvaat ustata pa toa go goltaat
mrzam koga cackaat nos vo kola (demek kolata e zatvorena pa nie ne gi gledame)
ima uste mnogu...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мрзам-топло пиво
мрзам-кога врне дожд
мрзам-кога ми е ладно
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI KE POCNES DA JA SLUSNES PTICATA PRED DA ZAPEE,KE JA SLUSNES KAPKATA DOZD PRED DA KAPNE ,KE POCNES DA GLEDAS SLUCKI PRED DA SE SLUCAT.toa mu se slucuva na covek koga e preterano nadrazliv. |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS sum preterano nadrazliva??? A ti me znaes pa mozes da kazes tvoe mislenje za mene?
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам -да се карате за глупости
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мразам ништо - немам одвишок енергија за трошење на негативни емоции.
А има многу работи што не ги сакам - на другата тема |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrazam-кога екипата што сакам да победи неможе да забие пенал
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам кога некој ми чепка во инбокс...и еден на друг ја префрлува вината
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мрзам кога ме проценуваат погрешно...
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно мразам кога наместо бензинска станица викаат бензинска пумпа...
па леба ти... малце е глупаво пошто „бензинска пумпа“ е дел на бензинските мотори што се мене тиче... најубаво би било горивна станица, али ЈБГ |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам -да ми сокриват убавите сликици каде ги постирам
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikovi samo so brojki ili pak so znaci
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sekavam dekaimav pred vremem nik: __ __
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница 123 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |