IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - В.И.П - Големиот брат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

В.И.П - Големиот брат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 13>
Автор
Порака
Срмена Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Срмена Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 00:50
Мислам дека Боки сепак заслужи да победи. Многумина го навредуваат геј бил, ова бил, она бил но од тоа јас што го видов во куќата беше праведлив и секогаш беше воздржан од навредувања (со исклучоци кога некој ќе му се качи на глава)

Изменето од NRGMKD - 27.Февруари.2010 во 00:56
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 10:52
A koj e pobednik?
Кој бара ќе најде.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 14:13
Denes ke se odbere... vcera ispadnaa ENA, BORA, MLADEN, ALDEN i DIVNA... Denes ke se odbira od ostanatite, koj ke bide pobednik.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 16:58
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Super se ponasa Boki vo kukata,
 kako sto mislev deka ke bide katastrofa i  rezil, vidovme deka ustvari nikoj ne e kitka za mirisanje i ima mnogu polosi luge od Boki nas, znaci karakterot e naj biten od sve se drugo paga vo voda i obleka i svasta...

Да, да, се покажа доста културен, друштвен, сепак човек неможе да глуми долго време.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2010 во 23:50
boki uspea do 3 mesto ..yeeeeeeeeголема%20насмевкаvistinsko olicetvorenie na kultura,intelegencija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 00:02
Ми падна жал сепак, зошто родителите не му дојдоа.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 00:05
Pobedi Milan...збунетост... deckovo mi bese totalen autsajder...celo vreme povlecen,pasiven,zatvoren vo sebe....не%20знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 00:31
Многу ми беше чуден тој Милан, многуне%20знам
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 00:49
и мене... не%20знам
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 02:07
Најверојатно доби многу,затоа што има обожаватели кои го сакаат како глумец
Чуден ми беше и мене,ама беше смирен,и се извини на Ена..........ама незнам што и згреши не сум го видела тој дел
А за Боки само Лила.......Никој не го искушка
и тоооооо
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 03:38
Заврши без врска.Милан ми беше како изгубен таму,некако не се вклопи.
Инаку од финалистите сакав да победи Боки или Лепа.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 08:39

Ми беше жал за Бојан..... но не заради тоа што не победи.....не%20зборувам....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2010 во 13:24
Милан ми беше некоја тотално депресивна личност, секогаш некако се изолираше, беше сам. По мене-сосем незаслужено доби награда. (Сите рекоа дека “њему су паре најпотребније) но од сожалување да се дојде до победа...
Па една личност треба да е отворена, комуникативна, а овој очигледно не е тоа. Не е ни духовит, нит нешто посебно се истакна. Бил културен и мирен, е арно, ама целта не е најмирниот да добие...

А нашиов, за греота, не ми беше драго кога место родителите кои неможеле да дојдат го пречека Лилазамисленост
Колку и да глумат неговите родители поддршка за синот, се виде. Кој родител би сакал да го гледа својот единец со подвезици, трепавици и обетки. Ни на душман да не му посака човек.тага

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 16:27
јас не ни знаев дека овој бил во куќата изненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.