|
Дали треба да ја жртвуваме љубовта во име |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
emily88
Нов член Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Февруари.2010 во 12:47 |
Go sakav i go sakam a stradame...I predtoa stradavme i znam i da bevme zaedno pak ke stradav barem jas...Problemot e sto nikoj od mojata familija ne go prifaka,jas mislev deka ke se izboram so toa ama popustiv i sekoja vecer mu podaruvam solzi na neboto no nikako uteha da mi dade..A toj strada uzasno mnogu strada znam i poradi toa jas uste poveke stradam..Neznam sto da pravam??Mislenja? |
|
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако навистина толку многу се сакате одите во друг град да живите ,само двајцата.Тогаш ќе стане јасно колку силно и вистински се сакате.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па има многу непознати X и Y....зошто страдате...колкави сте...дали семејството е единствената причина?!?!...
емил...па и да отидат..или ќе дознаат колку се сакаат...или ќе видат дека не се еден за друг...АМА никако не треба да се бега од реалноста... мислам дека нема ништо да средат ако избегаат во др. град... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачкице ,нема Х и У детето многу јасно е напишало што бараа.............
Девојчето е на 22 години.............
Според мене да не дозволуваат родителите на девојчето да бидат заедно разлогот е или верска несоответност или дечкото е наркоман или многу поголем од неа.
Според мене е многу поголем од неа и тоа е проблемот.......... Изменето од емил - 23.Февруари.2010 во 16:40 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мислиш дека ако заминат во некој друг град ќе ја средат ситуацијата
|
|
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot e vo toa sto moeto semejstvo e patrijarhalno..Toj e postar od mene samo 4 god toa ne e problem,ne e nitu narkoman nitu neznam kakov..Problem nema oni sami si go izmisluvaat ..I sega im ja ispolniv zelbata..Ne sum poveke so nego a stradame..Barem nekoj ke bide sreken moete semejstvo..Sto e bitna mojata sreka.. Podrav do site i fala za sovetite
|
|
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој да се секираш пиленце.Животот е пред тебе и ќе си намериш нов дечко со кого ќе бидеш среќна.Успев ти посакувам.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e zal sto zena mi ne gi poslusa nejzinite so nekea da ja dadat na mene.
|
|
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto se slucuva sega??Sega sum daleku mnooogu daleku od nego.
Jas se oporavivama toj umira.....Imam nov zivot,novi luge so mene...
Sekoj den poraki mi praka vo koi mi zbori deka e blizu smrtta....
Deka doaga krajot za nego,deka ke me nosi vo sebe i deka poleka no sigurno zaminuva zasekogas...
A jas jas jas samo placam i go molam boga da go cuva od sekoe zlo...
Da mi bide ziv,sreken i nasmean kako sto bese sekogas..
Sakam samo da postoi vo nestata .. Zarem toa e mnogu sto baram ????
|
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хах...побегни . побегни од твоите родители . возрасна си. отидете живејте на некое друго место...кога тогаш ќе ти се извинат твоите , и ќе сватат какви грешки прават... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па на крај краева иако родителите мислат само најдобро на своите деца , во повеќе од 60% од случаите тие се криви за што се тргнало обратно... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малце ми е насловов шкуљав...
ако ја жртвуваш љубовта во името на љубовта.. тоа значи дека нема да уживаш во благодетите на љубовта... и за што тогаш било жртвувањето? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bese preubavo za da trae mislam...
Megutoa sakav da kazam deka nemozam da se otkacam od minatoto me progonuva..Sega imam nov zivot,novi luge mene mi e ubavo,znam deka zvuci egoisticki Ama ne sum sebicna znam deka boli ljubovta sum bila zrtva..Ama krivo mi e sto sega nevini stradaat..Zal mi e...Sakam da cekori po nov pat poln so ljubov,poln so nasmevki,poln so nadezi.......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |