IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали треба да ја жртвуваме љубовта во име
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали треба да ја жртвуваме љубовта во име

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
emily88 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали треба да ја жртвуваме љубовта во име
    Испратена: 23.Февруари.2010 во 12:47

Go sakav i go sakam a stradame...I predtoa stradavme i znam i da bevme zaedno pak ke stradav barem jas...Problemot e sto nikoj od mojata familija ne go prifaka,jas mislev deka ke se izboram so toa ama popustiv i sekoja vecer mu podaruvam solzi na neboto no nikako uteha da mi dade..A toj strada uzasno mnogu strada znam i poradi toa jas uste poveke stradam..Neznam sto da pravam??Mislenja?

Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 12:53
Ако навистина толку многу се сакате одите во друг град да живите ,само двајцата.Тогаш ќе стане јасно колку силно и вистински се сакате.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 16:29
па има многу непознати X и Y....зошто страдате...колкави сте...дали семејството е единствената причина?!?!...
емил...па и да отидат..или ќе дознаат колку се сакаат...или ќе видат дека не се еден за друг...АМА никако не треба да се бега од реалноста...
мислам дека нема ништо да средат ако избегаат во др. град...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 16:40
Мачкице ,нема Х и У детето многу јасно е напишало што бараа.............

Девојчето е на 22 години.............

Според мене да не дозволуваат родителите на девојчето да бидат заедно разлогот  е  или верска несоответност или дечкото е наркоман или многу поголем од неа.

Според мене е многу поголем од неа  и тоа е проблемот..........

Изменето од емил - 23.Февруари.2010 во 16:40
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 16:48
и мислиш дека ако заминат во некој друг град ќе ја средат ситуацијатазбунетосттага
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 14:01
Problemot e vo toa sto moeto semejstvo e patrijarhalno..тагаToj e postar od mene samo 4 god toa ne e problem,ne e nitu narkoman nitu neznam kakov..Problem nema oni sami si go izmisluvaat ..I sega im ja ispolniv zelbata..Ne sum poveke so nego a stradame..Barem nekoj ke bide sreken moete semejstvo..Sto e bitna mojata sreka..тагатагатагатага Podrav do site i fala za sovetite
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 14:05
Originally posted by emily88 emily88 напиша:

Problemot e vo toa sto moeto semejstvo e patrijarhalno..тагаToj e postar od mene samo 4 god toa ne e problem,ne e nitu narkoman nitu neznam kakov..Problem nema oni sami si go izmisluvaat ..I sega im ja ispolniv zelbata..Ne sum poveke so nego a stradame..Barem nekoj ke bide sreken moete semejstvo..Sto e bitna mojata sreka..тагатагатагатага Podrav do site i fala za sovetite

Немој да се секираш пиленце.Животот е пред тебе и ќе си намериш нов дечко со кого ќе бидеш среќна.Успев ти посакувам.даголемо%20гушкање
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2010 во 15:20
Mene mi e zal sto zena mi ne gi poslusa nejzinite so nekea da ja dadat na mene.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 07:54
I sto se slucuva sega??Sega sum daleku mnooogu daleku od nego.
Jas se oporavivama toj umira.....Imam nov zivot,novi luge so mene...
Sekoj den poraki mi praka vo koi mi zbori deka e blizu smrtta....
Deka doaga krajot za nego,deka ke me nosi vo sebe i deka poleka no sigurno zaminuva zasekogas...
A jas jas jas samo placam i go molam boga da go cuva od sekoe zlo...
Da mi bide ziv,sreken i nasmean kako sto bese sekogas..
Sakam samo da postoi vo nestata .. Zarem toa e mnogu sto baram ????
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 09:12

Deka doaga krajot za nego,deka ke me nosi vo sebe i deka poleka no sigurno zaminuva zasekogas...

хахтага...побегни . побегни од твоите родители . возрасна си. отидете живејте на некое друго место...кога тогаш ќе ти се извинат твоите , и ќе сватат какви грешки прават...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 15:22

да сум на твое место нема такво нешто што ќе ме раздели...
па на крај краева иако родителите мислат само најдобро на своите деца , во повеќе од 60% од случаите тие се криви за што се тргнало обратно...

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 17:58
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Mene mi e zal sto zena mi ne gi poslusa nejzinite so nekea da ja dadat na mene.
газење%20од%20смеењебакнеж
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2010 во 22:13
малце ми е насловов шкуљав...
ако ја жртвуваш љубовта во името на љубовта..
тоа значи дека нема да уживаш во благодетите на љубовта...
и за што тогаш било жртвувањето?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 00:30
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

малце ми е насловов шкуљав...
ако ја жртвуваш љубовта во името на љубовта..
тоа значи дека нема да уживаш во благодетите на љубовта...
и за што тогаш било жртвувањето?
Ljubov...??Pa mislam deka postoi ljubov i ljubov a onaa ljubov roditelskata ne moze da ja negiras...a onaa drugata ljubov..Ah!!!
Bese preubavo za da trae mislam...
Megutoa sakav da kazam deka nemozam da se otkacam od minatoto me progonuva..Sega imam nov zivot,novi luge mene mi e ubavo,znam deka zvuci egoisticki тагаAma ne sum sebicna znam deka boli ljubovta sum bila zrtva..Ama krivo mi e sto sega nevini stradaat..Zal mi e...Sakam da cekori po nov pat poln so ljubov,poln so nasmevki,poln so nadezi.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.