|
Дали треба да ја жртвуваме љубовта во име |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
emily88
Нов член Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot e vo toa sto moeto semejstvo e patrijarhalno..Toj e postar od mene samo 4 god toa ne e problem,ne e nitu narkoman nitu neznam kakov..Problem nema oni sami si go izmisluvaat ..I sega im ja ispolniv zelbata..Ne sum poveke so nego a stradame..Barem nekoj ke bide sreken moete semejstvo..Sto e bitna mojata sreka.. Podrav do site i fala za sovetite
|
|
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мислиш дека ако заминат во некој друг град ќе ја средат ситуацијата
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачкице ,нема Х и У детето многу јасно е напишало што бараа.............
Девојчето е на 22 години.............
Според мене да не дозволуваат родителите на девојчето да бидат заедно разлогот е или верска несоответност или дечкото е наркоман или многу поголем од неа.
Според мене е многу поголем од неа и тоа е проблемот.......... Изменето од емил - 23.Февруари.2010 во 16:40 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па има многу непознати X и Y....зошто страдате...колкави сте...дали семејството е единствената причина?!?!...
емил...па и да отидат..или ќе дознаат колку се сакаат...или ќе видат дека не се еден за друг...АМА никако не треба да се бега од реалноста... мислам дека нема ништо да средат ако избегаат во др. град... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако навистина толку многу се сакате одите во друг град да живите ,само двајцата.Тогаш ќе стане јасно колку силно и вистински се сакате.
|
|
emily88
Нов член Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go sakav i go sakam a stradame...I predtoa stradavme i znam i da bevme zaedno pak ke stradav barem jas...Problemot e sto nikoj od mojata familija ne go prifaka,jas mislev deka ke se izboram so toa ama popustiv i sekoja vecer mu podaruvam solzi na neboto no nikako uteha da mi dade..A toj strada uzasno mnogu strada znam i poradi toa jas uste poveke stradam..Neznam sto da pravam??Mislenja? |
|
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |