![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 257258259260261 566> |
Автор | |
Биа ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес пак неможам да заспијам..
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
денес- е многу важен ден на мене
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес уште не ги читав вториот дел весници
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
денес решивме едно НЕДОРАЗБИРАЊЕ ................
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
razdraznetost, mrzovolnost, razocaranost, prentrupan raspored,vrel tus... na kraj nisto od toa
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
denes burno
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
денес сонце, убав ден ... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес ми е глуп ден.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
денес.... тиги е над мене како во старите добри времиња
![]() ![]() ![]() еци пеци пец денес добив кец ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
denes ubav den.......
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес ја читам најглупата можна книга која можела да се напише: Силјан Штркот...Офф...ретардно..
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
денес... пак тигаров над мене (
![]() ![]() денес... не ја спомувам повеќе колата денес... сообраќајки на плетварон... ![]() денес... пола кило крв ми извадоа... што анализи бре ќе да беа тоа ![]() денес... се си мислам дека е петок ![]() денес... конечно успеав да му ја најдам играта на брат ми ![]() денес... малце сум заморен вечерва.... ми се спиеееее ![]() |
|
![]() |
|
денес... одседов пред ПеЦе
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
конечно сфатив нешто. а ми требаше повеке од година време.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 257258259260261 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |