![]() |
|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
жената е украс околу вагината
|
||
![]() |
||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
MNOGU PATI NESTATA KOI GI SAKAAT SE TIE KOI STO GI NEMAAT.
DUSA,NEZNO TELO,DOLGA MEKA KOSA,NOZE KOI NIKOGAS NE SE IZVALKALE I NEZNI RACE.AMA OVA E SAMO ZA VO FANTAZIJATA VO REALNOSTA SE SLUCUVA NESTO DRUGO. |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
tri vo edno..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
1. Добро заоблен заден сегмент.
![]() 2. Добра града (ај да бидам културна сеаа...) 3. Насмевка без шкрипи заби. 4. Шарм. 5. Култура. 6. Испеглана, намиришана 24/7. 7. Да збори али неговиот збор да биде последен. Тоа за сеа ми текнува. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
све :)
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
da ima tocak...
mene mi se vozi ...точаче.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Да ти купам точак?
Или ти сакаш да те провозам на мојов? На браник? ![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
тиги... на вакви точаци мислиме ние машките обично, де...
![]() имам пишано порано ![]()
|
||
![]() |
||
|
Не ми е ни интересно ни смешно. Туку глупо и дегенско. А ДА, И ИДИОТСКО. |
||
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
....devojcinja sto se pumpaat!!!....toa sakam jas.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
ne treba samo da sakaat i da baraat nesto tuku treba i da vozvratat...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Сакаат се по можност,згодна, убава, малку паметна.... секој си ја има замислено идеалната жена во паметот, а што добиваат, зависи од нив самите и со какви квалитети располагаат.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Многу Паметна Глен,не малку.
Тоа барем до мене се однесува.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |