|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 360> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд...со Маj Веj ке ни биде забавно да се досадуваме.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zd neli e pagane tuka nema dosada
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka znam 1001 nacin na spremanje na stek
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека ми се гади од недоквакани, лицемерни, сакам-кажам-не-знам речам постови во Разно... наместо таму кај што треба и директно во лице!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ....aajjj, majkata?!.....direktno ,a?pa, da vidish i imashe "direkti" ,...ama , nekoj kojznae kaj bil togash...i mnogu podobro mesto za zaeb...ziveenje beshe,..."mestovo" !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд-си заборавив пешкирот на работа
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека се пак треба да си адекватен на функциjата си и да jа изведуваш со достоjнство. по втор пат читам навреди од твоjа страна. и нема никаква врска до кого се упатени тие навреди. знам дека по втор пат се jавно на форум. користи лп. така како ги советваш и останатите. Изменето од pagane - 24.Февруари.2010 во 21:58 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зд...се нашол некој да "соли памет"
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека лезетот се губи кога правиш кејф на другите, а се лишуваш себеси од многу убави нешта.
Затоа брате во животот биди си ТИ, прај си ќејф на душата и освен према своите родени деца, мајка /татко, брат/ сестра према друг немај респект. Врати кога ке те удри-навреди кога ќе те навреди. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаев дека ќе победи Интер.... се кладев и добив, опклада ....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека ке збориме после Лондон
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека некои луѓе ме "влечат за јазик", ама и дека на крајот тоа нема да е на моја штета!
Изменето од Македон - 24.Февруари.2010 во 22:52 |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka obozavaat da mi setaat po nervi
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД.....Глупаво е да се употребува"би можеле".....кеде што всушност нема шанси или па некој не се труди
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 301302303304305 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |