|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | ||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej abe se porodi kutroto lele be kolku mi e nerva oti od onaj klosaro, lele beeeee oti ne bese moe deteto
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman be Corporal^^, ne panici tolku , moz ke go krstat deteto po tvoe ime, so znaes, bozja rabota kako i da e i po ragjanjeto na deteto Angelina si e pak ubava |
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^, eve nesto za tebe
|
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TE]êààààêâî ìàààà÷å Êðèñòîôåð, ñåãà ¼à çàìèñëóâàì êàêî òàà ïðåäå îêîëó ìåíå[/QUOTE] pazi mackva znae da bide opasna |
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пазам
|
||
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah kamo sreka da bese taka a i plus od kaj mi go znat tie mene imeto, plus ne ke go krstat corporal, ili na nase desetar |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za ova od mene imas castenje, fala ti premnoguuuu falaaaa eptennn!!!!! |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravoslavie bratce te postovam premnogu ali sega mi gibas vo zenata i to ne mozam da go zanemaram, molim te davaj komentari kolku e uba a ne kako predi do tebe ok? pozdrav |
||
|
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema gajle samo ti uzivaj . |
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti spomna oti go iszbrkav so se partali od toj zamokot kaj so zivej angelina i mu rekov odi na pravoslavie da mu kazis deka te izbrkav i deka mu sum nov maz i toj odma gleam ti kaza |
||
|
||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pak fala najfala, abe ne mozam da ziveam bez nea vervaj, moram moram da ja gledam i ko ke klajte slika mi go prajte denot zato fala fala fala vi najjjjmnogu |
||
|
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Corporal^^ vidi Angelina ti praka baknez zimi se
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |