|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За среќа евровизијата е манифестација од 3 па и 4 ранг , па според тоа мислам дека е ок да праќаме песни од 7 ранг...
Но сепак организацијата на цел избор на песна за евровизијата .... И таман кога ќе си помислам дека неможе да биде полошо , МТВ ќе ми ги спушти критериумите за две три класи подолу... Мислам дека МТВ не само што не заслужува да ја организира оваа манифестација , не заслужува ни да постои...Навистина е депримирачки... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма не знам зошто воопшто се трошат пари за вакви манифестации, колку да се каже дека сме учествувале некаде.
Секоја година се враќаме со прст во уста, ни во финале не успеваме да се пласираме со вакви песни и пак умот не ни иде... А за рап-кореографијата, што да кажам, има на г’з да падне цела Европа... |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не ја слушнав песната
ама нема везе и онака македонија во финале нема да влезе |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Све је политика... знате другови...
п.с.
Кај Драган во 1+2 имаше подобри пејачи - и се радувам што победи Ѓоко зш овие другите све катастрофа се... мислам дека полош настан од овој не сум гледал на мтв...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го допревме дното ама и тоа не е толку лошо. Сега само нагоре може да одиме
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонски бенд царува низ Шведска
Македонија ќе имаше два претставници на Евровизија. Шведскиот бенд Andra Generationen & Dogge со нивната одлична певлива песна Hippare Hoppare, за малку не успеа да се пласира во финалето. Слушнете ги македонските Швеѓани! Влатко Анчевски, Влатко Гичаревски, Даглас Леон, Матс Нилсон, Теди Паунковски, Отис Сандсјо и Стеван Томулевски можеа да бидат шведски претставници на овогодинешната Евровизија. Со нивниот, како што го нарекуваат Балканбенд, Andra Generationen (Втора генерација) заедно со шведскиот рапер Доги Догелито, настапуваа во втората полуфиналната вечер (има вкупно 4), од каде што се избираа само двајца финалисти, но тие иако ја воодушевија шведската јавност, сепак не успеаја да се пласираат во финалето. Фронтмен на бендот е Влатко Гичаревски, а и останатите Македонци се наследници на онаа генерација која се иселила во Шведска во 50-те и 60-те години на минатиот век. Слушнете ја нивната Hippare Hoppare и запазете кај 1:45! :) mene super mi se deckite, bas pesna za na evrovizija...
a nasava.....ja slusnav i....od godina vo godina poloso i poloso.... Изменето од blackeye - 22.Февруари.2010 во 12:27 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер е бендов и песната и ние имавме слична ваква со џипси сонг и есмас бендс што пееа ама кај нас сеуште владее ограниченоста да се прати некој од друга националност.
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Евросонг кај нас одамна има изгубено на квалитет, се шо се нашло оди таму. Јас незнам зошто уште пуштаме некој да не резили.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тие што беа паметни, се откажаа од него |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ниту го гледам ниту го пратам повеќе :) ако не кажеа овде кој ќе не претставува немаше ни да знам. И во право си дека тоа е еден голем виц |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ОВА треба за на Евровизија...
Мислам дека изборот треба да се поништи а песната надвор од конк*ренција да се избере...Едно од првите три места ни е загарантирано... Изменето од kultuzin - 22.Февруари.2010 во 18:31 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Свашта.
Нашиов избор за песна на евровизија е како фестивалче за дебитанти. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја година иста приказна....инциденти,кавги, лош избор на песни со кои и најдобриот вокал звучи катастрофално.
Денес ја слушнав песната и....тапа е,онаа на Влатко повеќе ми се допадна.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |