![]() |
|
В.И.П - Големиот брат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koj li ke iskoci denes
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Интересни ми се....само незнам баш што се случува последно време.......
Ена убаво ми пее,не е лесна и ***** ,се снаоѓаше многу во игрите и ми го погодува стилот на облека убавка ми е Анабела..............немам зборови.....***** Ера е вулгарен знае да претера,ама многу ми е чакче,знае да направи интересна атмосвера Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Zasluzeno izleze Tamara...devojkata e mila i ubavka, no ne se snajde najdobro, ne se uklopi...
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Го делам мислењето со мрзлата. Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Кога да погледнам...тој Бора...само нешто јаде... жив гладен е
секогаш .....
![]() |
|
![]() |
|
suzica1111 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Lepa bese interesna vo pocetokot ama sega pocna da odlepuva, znaci pucaju savovi.
![]() Samo se kara so nekoj...prava baba. |
|
Sakam da umram mirno vo son kako mojot dedo, a ne kako negovite patnici vreskajki.
|
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Novata zadaca e interesna, ce peat, ce se natprevaruvaa..Boki e vo grupa so Lepa i Ervin.....huhuh
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Kombinaciite za peenje im se interesantni
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Ама се изглупира БОКИ 13! Како некоја жена е! Младен добро го наседна, неверував дека е толку **** и наивен!
![]() ![]() ![]() Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:45 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Последиците од менопаузата се гледаат по реакциите на Лепа Лукич. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Група луѓе, затворени во куќата на Големиот Брат. Нема глума, секој си го покажува вистинското лице во овој социјално-психолошки квазиексперимент. Па така имаме травестит кој плаче зашто не го известиле што дошло до промена на одлуката и некој решил да започне врска без да ги извести, друг со невољни движења на група мускули наречени тикови ги врти усните и очите, трета нон стоп џвака со отворена уста небаре прежива и баш и е гајле дали е тоа вкусно или невкусно, друг пцуе сочно....
Изменето од NRGMKD - 24.Февруари.2010 во 06:00 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да Магдалена.........и не само што џвака и пуши
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
И е лицемерна.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Kako i da e, jas pocnav da gi gledam zaradi ovie postarive. Iskreno mladive osven nash Boki ne mi s Ama mladiov Milan mi se dopadna so svoeto odnesuvanje.e poznati.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |