|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2010 во 11:12 |
Вчера имав прилика да се позанимавам со гледањето на нашиот евросонг ( полуфинале) - жива катастрофа
почнувајќи од квалитетот на песните, завршувајќи со стручноста на водителките,... не видов ништо позитивно,... повеќето беа некои емо рокерчиња ( дечишта воглавно, модерно е сега во тој филм да влегуваат ),..... песните, па не знам, дали ја пишувале со случајно тропкање на тапанот и со дрмкање на гитарата..... важно, не ги напишале....
жирито, пак, друга приказна... која валидност ја има универзитетски професор ( на медицина, мислам беше ) во оценување на музички настан кој годините наназад важел за музички настан на годината ??
да не се жалам само, ама навистина не можев да најдам нешто позитивно
Значи, прашањето ми е, дали го гледате евросонгот, што мислите за песните и квалитетот на самите пеачи и песни..... и, можеме да подискутираме за другите претставници... чисто да знаеме каде сме со нашите
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi gledam samo da vidam koj u sto e oblecen... materjal za trach.. pesnite ne gi slusam........i onaka nikoj ne e ok... pred 2-3 god. imase na eden izbor top pesni..sega se katastrofa
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не знам зошто сеуште барате квалитетен материјал за Евросонг, тој натпревар се претвори во циркуз одамна
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првата вечер слушнав дека имало полупразна сала
инаку не го гледам....нема ни што да се слуша ни што да се види... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кога е финалната вечер?
не за друго,да фатам троа сеир
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Него ни гледав. Нема ни да го гледам.
Таму има се: барски певаљки, дечурлани, мамини татини мази, таленти, “рокери“, емоси, кичерај и уште што ли не. И бајаѓи, бајаѓи дебитанти. Водителките...Бог знае кој ги стрпал таму. За житрито... Единствено Горазд од Мизар ми се чини најкомпентентен. Изменето од tiggy_sparrow - 20.Февруари.2010 во 13:42 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се прашувам,го видов ли јас тоа Мики Црнокрак во жирито
и шо фактор е тој...ако не ме излажаа очите
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да....мики бил во жири........
инаку моментално гледам и неможам да се изначудам какви песни има........лошо....полошо....најлошо..... и етеее.....секоја година исто....какви свирежи од публиката Изменето од ma4kica - 20.Февруари.2010 во 23:26 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow
Gjoko Tanevski cccc ziva dosada Vlatce barem e lichen |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
барем песната е една од подобрите...да се тешиме малку...а изведувачот...па сеааа...кога нема подобар....
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohrigjanecov ke ne pretstavuva na Evrovizija?
Ubava li e pesnata |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, dosadna, podosadna zdravje
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa do sega ne se slucilo da se slusne ubava pesna na Evrosong,
zagreota no ne ni znaev deka vecerva e izborot toa prekinav pred dve godini da go pratam i sigurna sum deka ne propustam mnogu Kako i da e, so sreka neka mu e na Gjoko |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |