|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бљак! [:-&]
|
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама признај дека сакаш да гледаш како се галат девојки... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospode spasi ne.....
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo covekot moze da bide tolku glupav za da i objavi vojna na Prirodata, dodeka zivotnite se pokoruvaat .... samiot sebe se vodi vo propast ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rasneme i se razvivame...ziveeme i umirame...sakame za da bideme sakani... Gledaj ja istorijata i ke vidis kade toa odela sekoja napredna civilizacija....hi hi hi Rimsko carstvo(prostitucija,hazard,alkoholizam,incest)... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu tamu kade sto trgnala i MODERNATA civilizacija ... vo PROPAST ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
При толку згодни и паметни мажи,љубов со исти пол
Благодарам.....НЕ
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставниците не учат дека тоа е болест.
Медиумите не учат дека тоа е нешто природно. Другите, дека е само сексуална ориентација. На кому да веруваш, прашање е сега... |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
п.с. ја би сачмарка у глава на тие искривопалчените уааааааааа за нив (поготово за оваа , ај да не ја велам, мамата нејзина... и сестрата, а и неа) |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум се дружела со хомосексуалци а за тоа сум дознавала од други. биле културни луѓе, успешни и одговорни кон своите професии. сакам да кажам дека ниту се лигавеле јавно, ниту се им се пуштале на луѓето околу нив како манијаци. никогаш не провоцирале ниту парадирале како некои искомплексирани мачовци што ги знам.
можеби не се сите такви, но тоа е моето искуство. п.с. по кој предмет ве учеле дека е болест? кој наставник ? Баба Мара со плетилото? |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставниците по следниве прдемети: -Биологија -Хемијаа -Математика -Македноски -Граѓанско Иначе, штета баба Мара што не се нашла да ним каже... |
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj nemal od nas ljubov so istiot pol ? Koga sefot ti kazuva gluposti, a ti mu se smeskas ko da kazal nesto pametno
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i da prodolzis da se druzis..taka io taka si vlegla vo film ...so tie,samobendisanite.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа за некои е исто како да си ја сакаат најдобрата другарка и малку повеќе од тоа
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |