![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 832> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк-Ти Мај Веј каде ќе ми застанеш?
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
jas od strana ke gledam ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-како знам колку си љубоморна кон мене ,ќе ги изгониш и двете и ќе ме одведеш некаде каде ќе бидеме само двајцата
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sdk,
Moram na pauza..
ama me mrzii,strashno nesto...
barem malku sonce da ogree
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() aaaaa ti epten si raspolozen, pa ako treba i ke gi izgonam problem li e ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sdk...lelel
![]() |
||
![]() |
||
|
сдк-нема лабаво
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sdk.. labavo ili lavabo??
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
сдк-лабаВо
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sdk.. moze labavo lavabo
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
сдк-како е правилно да се каже на литературен Македонски?
|
||
![]() |
||
|
taka e!
|
||
||
![]() |
||
|
сдк-ти благодарам за урокот Мими
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sdk.... ptu ptu ptu.. da ne te urocam.. kokoskite da te serat
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |