![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 239240241242243 922> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
аааааааааааааааааааааајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј....членот под мене се најде над мене
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
членке над мене не се видовме празников......
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
clenu nad mene si zamina i vremeto se popraj.trebese da pocekas
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ej clenke clenke, kaj si ma clenke?
![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
члену над членот таму сум стално со срцето знаеш зар не
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
clenu nad mene!!!! mnogu bi sakala sea da si sedevme ko togas vo big blue i da si muabetime.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
членката над мене...многу сакам да дојт дома на нешо благо...а тре*еше да се видам со членот над членакта над мене...али заради мојот мобилен кој беше жртва на кражба...нишо не се најдовме...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
На членката над мене и го украле мобилниот? За срамота, кој бе уште краде мобилни, барем сега кога ги даваат без пари! Жал ми е за мобилниот, т.е. за членката над мене, оти знам кога мене ми го снема мобилниот како ми беше!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Го гушкам членот над мене
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
хај членке над мене |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Хај мила членке како си ми?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
понеделнички членке |
|
![]() |
|
И јас велам така членке ништо без гушки и љубов
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Ja guskam clenkata nad mene, ama ke go cekam Hektor da pise, pa togas i srcenca ke mu pratam!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 239240241242243 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |